Черна любов еп. 104, 105, 106, 107, 108 от 12, 13, 16, 17, 18.04.2018

Семейството на Кемал в „Черна любов” оказва силна подкрепа на самоубийцата Асу. Емир, който отива да види сестра си, обвинява публично Кемал. Той бяга от полицията и намира спасение в сервиза на Айхан. Адвокатът на бившият затворник го съветва да се предаде, но той е категоричен – разбрал е, че не бива да вярва на Хакан. Туфан разбира за нещастието с Асу и е съкрушен.

Нихан и Лейля отиват в сервиза. Зейнеп подслушва Хакан и предупреждава брат си. Кемал и Нихан се крият в багажник и полицията не може да арестува заподозрения в отвличане. Зейнеп вижда Емир да целува сестра си и остава с погрешно впечатление. Тя заплашва любовника си, а той не се оставя да бъде изнудван. Зейнеп си припомня как се е опитвала да убие мъжа си.

Кемал дава знак на Хакан, че знае за договорките му с Емир. Изнудва го и получава записите, които го оневиняват и насочват подозренията в съвсем друга посока. Асу се събужда и търси информация от Фехиме за Кемал. Айхан залавя Хамза, който оневинява приятеля му за отвличането на Галип.

В следващия епизод на „Черна любов” Фехиме вдига скандал в дома на Емир. Предупреждава го, че ще разкрие на сина си истината за Дениз. Вилдан разкрива на зет си, че тя е издала тайната на дъщеря си. Той не й вярва и се съмнява, че Нихан и Кемал са в съюз срещу него.
Айхан казва лично на Лейля, че е помогнал на оклеветения младеж. Тя го прегръща. Зейнеп се опитва да разбере от Асу какви са й отношенията с Емир. С помощта на Айхан Кемал и Нихан се срещат. Хакан разказва на Емир за показанията, заради които са оневинили съперника му. Той заплашва Нихан и я принуждава да се види с Кемал. За негова изненада чува как врага му иска да се жени за Асу.

Оказва се, че час по-рано Кемал е бил в дома на сестра му. Там вижда чанта, която го е впечатлила в къщата на Туфан. Досетил се е, че Емир ги следи. Нихан казва на мъжа си, че няма да бъдат заедно заради подозренията му.

Кемал започва да разплита истината за произхода на годеницата си. Емир заговорничи, за да провали новия бизнес на съперника си. Кемал потвърждава пред Нихан, че ще се жени, а пред Лейля и Айхан – че е сгоден за сестрата на Емир.

Зейнеп получава доказателство, че Хакан е в заговор с Емир и се отказва от следователя. Кемал вдига скандал в кабинета на врага, за да остави Асу намира. Туфан е все още верен на Емир и му предава доказателство, че врагът му иска да работи с човека, който го изнудва.

Хакан разбира, че Шафак ще ходи да учи в чужбина. Емир го наказва за това, че не му е напълно верен. Дениз казва първата си дума. Нарича Емир „татко”. Кемал и семейството му отиват в дома на Асу и той поставя годежния пръстен на ръката й.

Емир звъни на Зейнеп и Нихан вижда по-късно, че са разговаряли. Благодарение на Асу, Кемал преживява бизнес провал в следващия епизод на „Черна любов”. Емир иска да отнеме не само жена му, но и детето, и да го провали като предприемач. Междувременно Асу разбира, че годеникът й притежава голям пакет акции на „Козджоулу”.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 13 април 2018 г.