Бягай дебеланко, бягай по bTV Cinema – видео

Акценти от филмовата програма на bTV COMEDY за периода 27 май – 02 юни 2013 г.

ЧЕТВЪРТЪК, 30 май
20:00 ЧАСА
Целувки и куршуми
Оригинално заглавие: Kiss Kiss (Bang Bang), (Великобритания, 2000г.)
Жанр: Комедия, Криминален
Режисьор: Стюарт Съг
В ролите: Крис Пен, Пол Бетани, Стелян Скарсгард

Гледай видео анонс онлайн

Задъхано преследване с множество комични обрати…

Феликс е най-добрият – хладнокръвен убиец, стрелец номер 1, изключителен бодигард, но животът му напоследък не върви. Затънал е в дългове, баща му умира, приятелката му е бременна, а Феликс мрази бебета.

Нещата изглеждат зле, той стига дъното и в този момент нашият човек получава важна, трудна и почти непосилна задача – да защитава един идиот от ексцентрична банда смъртоносни, отмъстителни и откачени наемни убийци.

В задъханото преследване с множество комични обрати, Феликс и Буба неохотно са въвлечени в странно приятелство, което ще промени живота им завинаги…

ПЕТЪК, 31 май
20:00 ЧАСА
Бягай дебеланко, бягай
Оригинално заглавие: Run fat boy, run, (Великобритания, 2007г.)
Жанр: Комедия, Романтичен, Спортен
Режисьор: Дейвид Шуимър

Гледай видео анонс онлайн

В ролите: Ханк Азария, Саймън Пег, Танди Нютън, Дилан Моран
По време на лондонския маратон безброй крака трополят покрай Темза. Два от тях принадлежат на неудачника Денис Дойл, който не е в особено добра физическа форма. Той участва, за да спечели уважението (и евентуално сърцето) на Либи – девойката, което е зарязал пред олтара бременна и с разбито сърце.

Пет години по-късно той бяга редом до нейния красив, преуспял, самоуверен и силен нов приятел. Саймън Пег („Горещи палки“), Танди Нютън („Сблъсъци“) и Ханк Азария („Семейство Симпсън“) участват в този изключително забавен маратон на режисьора-дебютант Дейвид Шуимър („Приятели“).

Дали с помощта на високотехнологична екипировка Денис ще успее да си върне това, което е загубил? Едно нещо е сигурно: в това бягане той ще даде всичко от себе си.

СЪБОТА, 01 юни
20:00 ЧАСА
Всички на сърф
Оригинално заглавие: Surf’s Up, (САЩ, 2007 г.)
Жанр: Анимация
Режисьор: Аш Бранън, Крис Бък
В ролите: Шая Лебьоф, Джон Хедър, Зоуи Дешанел, Джев Бриджис

Гледай видео анонс онлайн

Филмът описва живота на един пингвин бунтар в тийнеджърска възраст, Коди Маверик – сърфист, който се изправя пред първото си професионално състезание. Следен от екип оператори, които да документират състезанието, Коди напуска своето семейство и дом в Шайвърпул, Антарктика, и заминава за остров Пен Гу, паметник на легендарния сърфист, Големият Зи. По пътя Коди среща Пилето сърфист Джо, прочутото рекламно лице на сърфове Реджи Белафонте, търсача на таланти Майки Абрамович, и енергичната спасителка Лани Аликай. Коди вярва, че победата ще му донесе уважението, което заслужава, но когато застава лице в лице с опитния сърфист Танк, Коди започва да разбира, че истинският победител не е винаги този, който финишира пръв.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 май 2013 г.