Бутат Веселото село край Ивайловград – „Денят започва“

На 30 март, сряда, в „Денят започва” очаквайте:

Каква е стратегията на ДПС за предстоящите избори, ще издигне ли свой кандидат за президент Движението, какви негативи носи поведението на Касим Дал – гост на Денят започва ще бъде секретарят на ЦОБ на ДПС Мустафа Карадайъ.

Генерал Румен Миланов – директорът на БорКор – с първо интервю за „Денят започва“ след създаването на Центъра за противодействие на корупцията и борба с организираната престъпност. Чии интереси ще защитава неговото Национално движение Гражданска сигурност и какво представлява идеята му за доброволчески отряди в помощ на институциите – минути преди 8 ч.

Съпредседателят на Синята коалиция и лидер на ДСБ Иван Костов е гост на сутрешния блок след 8 ч. Къде са точките на разминаване с ГЕРБ, какви са коалиционните възможности на сините и как десните ще подкрепят протеста срещу АЕЦ Белене.

Започва първата вълна от акции на ДНСК за събаряне на незаконните постройки в чашката на язовир „Ивайловград“. Репортерът на „По света и у нас“ Иво Никодимов ще бъде на мястото на събитието, в т.нар. Весело село, броени часове преди техниката на строителния контрол да започне разрушаването на постройките.

Защо минералните води в България изтичат в канавките? Как България може да оползотвори пълноценно богатите си ресурси на минерални води? Къде има възможности за инвестиции? От министъра на околната среда и водите Нона Караджова ще потърсим отговори на тези въпроси.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2011 г.