bTV Radio на живо във Велинград

bTV Radio вече и във Велинград

Все повече слушатели ще могат да следят програмата на bTV Radio в България

Водещото информационно-музикално радио разширява обхвата си в България с нова честота на излъчване във Велинград на 106,8 MHz. Новини на всеки час, актуални предавания и модерно музикално звучене ще могат да бъдат чути вече в осем града в цялата страна.

Жителите на София, Бургас, Велико Търново, Свищов, Силистра, Кърджали, Горна Оряховица, а вече и Велинград могат да следят най-интересните предавания и токшоу програми от ефира на телевизия bTV. Освен тях bTV Radio предлага и привлекателна програма от собствени предавания. В предаването „За града“ Светослав Николов споделя любопитни новини и провежда интервюта със събеседници и разговори със слушателите за непрекъсната връзка със ставащото в града, страната и света. За да знаят всичко, слушателите на bTV Radio могат да следят и публицистичното предаване „Важното, казано на глас“ с водещ Тереза Захариева, в което ежедневно по динамичен начин се представят най-актуалните теми в обществения денвен ред.

bTV Radio е част от портфолио на bTV Radio Group, заедно с радиата N-JOY, Z-Rock, Jazz FM и Classic FM .

Можете да слушате програмата на bTV Radio също и онлайн на http://btvradio.bg/ , както и във Фейсбук https://www.facebook.com/btvradio/, където можете да гледате и интервюта с гостите на bTV Radio.

Коментари (0)

Публикувано в на 17 ноември 2017 г.