bTV радиата любими на жените в България

Радиата от bTV Radio Group – тотални фаворити в радио ефира

Равносметката за 2013 година показва категорични лидерски позиции за радиогрупата

Изминалата 2013 година bTV Radio Group завършва без да отстъпва от категоричната си лидерска позиция в радио ефира на България. Това показва най-актуалното изследване на слушателските аудитории в страната за месец декември 2013 г., проведено от GARB Audience Research Bulgariа.

Групата, която обединява радиата N-JOY, Z-Rock, Melody, bTV Radio, Jazz FM и Classic FM, отново показа водещата си позиция. Резултатите сочат първо място на bTV Radio Group с 28.68% в изследването на аудиторните дялове на радиогрупите за категорията на жените между 25 и 45 години. В групата на дамите между 18 и 36 години, bTV Radio Group отново е на първо място с най-голям аудиторен дял.

Активните слушатели не променят своя избор за любимо радио като посочват N-JOY. С първа, втора или трета позиция, радиото заема лидерско място в почти всички слушателски категории в рейтингите за национален ефир, с което още веднъж доказва, че достига до най-широк спектър от радио аудитории.

bTV Radio Group е единствената радиогрупа в България, която предлага изключително музикално жанрово разнообразие и абсолютно отличаващи се една от друга аудитории, твърдят от медията.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 януари 2014 г.