bTV пуска Черната Бисерка срещу Черната Златка на Нова

Коцето и Сиси чакат дете, Емко е влюбен в Черната Бисерка –  в „Домашен арест” по bTV

Нов персонаж завладява къщата на тъщата

На 19 октомври (петък) от 20:00 часа в „Домашен арест” къщата на тъщата ще се подготвя за посрещането на нов член на семейството, защото Сиси е … бременна. Новото положение се отразява доста зле на Коцето, който е натоварен с много нови задачи и отговорности покрай нероден Петко. Ще се справи ли главата на семейството с новото положение, зрителите на bTV ще разберат до часове.

Любовно напрежение е обхванало и Емко. След като през лятото изпрати Русата Бисерка на море, а тя все още не се връща, Емко решава, че няма време да страда по нея, защото по време на една промоция на любимите си шоколадови бонбони се запознава с Черната Бисерка. В този етап от живота си, Черната Бисерка работи като промоутърка, хостеса, аниматорка, статистка, но с голяма мечта да стане актриса и да участва поне в главна роля на сапунен сериал. С помощта на Сиси и Коцето, Емко разбира, че е влюбен в новата си любима и решава да й признае чувствата си. Този миг води след себе си поредица от кошмарни емоции, защото Черната Бисерка е решила да се омъжи за собственик на фабрика за кьопоолу. Емко изпада в депресия, която завършва с опита му да прекъсне сватбата. Какво ще се случи в гражданското, зрителите ще разберат само по bTV, ако я предпочетат пред Черната на Нова!

Гледай видео запис от епизода онлайн

В епизода „Бисерка се жени” сериалът „Домашен арест” посреща новата си героиня – Черната Бисерка. В ролята на новата изгора на Емко влиза познатата от малкия екран като актриса  („Сттъклен дом”) и телевизионна водеща Ася Йочева. Дебют в екипа прави и режисьорът Зорница-София.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2012 г.