bTV представя Милена Миланова – новата синоптичка

Милена Миланова: Никога не съм вярвала, че ще водя прогнозата за времето по bTV

Милена Миланова е най-новият член на екипа на bTV Новините. Тя стана част от метеорологичния екип и ще замести едно от най-любимите лица на Времето – Станислава Цалова, която след броени дни излиза в майчинство. В момента Милена е докторант по „Метеорология” в Софийския университет, страстта й са народните танци и мистичните истории.

Детската й мечта не е била телевизията, а голямата сцена. Чаровната синоптичка танцува български народни танци от шест годишна. Тя е почитател и на гръцката музика. Тази любов е вследствие на гръцките й корени, наследени от дядо й.

Ето как се описва Милена за сайта на bTV:

Родена съм през 1987 г. в София. Магистър съм по специалността „Метеорология“, а към настоящия момент съм докторант по същата специалност отново в СУ „Св. Климент Охридски“. Работила съм в Националния институт по геофизика, геодезия и география, както и по европейски проекти, свързани с Черно море.

От години активно се занимавам с народни танци. Играла съм в ансамбъл „Росна китка“, а в момента член на ансамбъл „Младост“.

Каква е новата водеща в екипа на Времето, какви са професионалните успехи и личните интереси на Милена разкриха Деси и Сашо в предаването „Преди обед” по bTV. Подробности от биографията на Милена Миланова можете да видите тук.

Коментари (1)

Публикувано в на 9 януари 2014 г.