bTV на живо от Македония

„Тази сутрин” със студио на живо от Македония

Македонският премиер Зоран Заев е ексклузивен гост в първия български сутрешен блок на живо извън граница

Антон Хекимян и екипът на „Тази сутрин“ по bTV гостуват в македонския град Струмица този петък в първото по рода си изнесено предаване на живо извън границите на България. Ексклузивен гост ще бъде премиерът на Македония Зоран Заев.

Време за разделяне или време за събиране, как два братски народа ще намерят нов път заедно; за общата ни история, традиция и европейските ценности – това са темите, които зрителите на „Тази сутрин“ единствени ще имат възможност да проследят директно от родния град на македонския министър-председател.

По темите в предаването ще говорят още наследникът на Заев на кметския пост в Струмица Костадин Костадинов, председателят на Българския културен клуб в Скопие Лазар Младенов, както и струмичкият митрополит Наум. Изнесеното предаване на най-гледания сутрешен блок в българския телевизионен ефир е поредна стъпка в стремежа на екипа да даде на зрителите на bTV поглед отблизо към най-горещите теми и личности на деня.

Ден преди изнесеното предаване в Струмица, екипът на „Тази сутрин“ представя на зрителите на bTV лабораторен тест на пилешко месо. В емблематичната потребителската рубрика „Чети етикета“, този път в четвъртък, водещата Биляна Гавазова ще демонстрира в ефир има ли антибиотици и хормони в месото, с което се храним. Безпрецедентният тест, направен от медия, е в отговор на силния зрителски интерес по темата.

Екипът на предаването очаква въпроси и коментари на зрителите по двете горещи теми на фейсбук страницата на „Тази сутрин”.

През месец октомври „Тази сутрин“ остава категоричният лидер сред сутрешните блокове като по данни на GARB реализира 48,5% аудиторен дял.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 ноември 2017 г.