bTV издирва „Перфектната булка“ и я омъжва в ефир?

bTV отвръща на удара с реалити шоуто „Перфектната булка“

След новината за предстоящото реалити по Нова телевизия – „Фермер търси жена“, се оказва, че и в bTV „не стоят със скръстени ръце“. Отговорът на медията е в новото шоу „Перфектната булка“, което (както можем да се досетим) издирва най-достойната съпруга, а за финал предлага пищна сватба.

В две отделни къщи са събрани куп ергени и млади девойки, а в цялата история ключова роля е отредена на.. свекървата, която се въплъщава в сватовничка. До началото на шоуто нито мъжете, нито жените са се виждали, а след това се включват и майките, които започват да влияят на синовете си в зависимост от това коя жена са харесали като „подходяща“ за тях.

Така, след куп емоции – къде положителни, къде отрицателни, в края на третия месец ще останат три майки с децата си и пет кандидатки за булки. Тогава зрителите определят най-добра свекърва, а тя от своя страна избира най-добрата булка. Ако момичето приеме избраника, то се стига и до сватба на екрана.

Колкото и ексцентрично да звучи, форматът всъщност се приема доста добре в повечето страни. Правата му за излъчване са на компанията Global Agency, която вече е продала „Перфектната булка“ в над 30 страни, част от които Германия, Китай, Унгария, Русия, Украйна.

В България шоуто ще се прави от новата продуцентска компания „Медия Про“. Все още обаче няма яснота кога точно ще го гледаме по bTV.

Инфо: Avtora.com

Коментари (1)

Публикувано в на 6 август 2011 г.