bTV Comedy са рожденици – играй и печели награди!

bTV COMEDY празнува първия си рожден ден

Най-забавната телевизия ще зарадва зрителите с онлайн игра по случай годишнината си

Днес, 1 октомври 2010 г., bTV COMEDY празнува своя първи рожден ден. Въпреки, че една от целите за създаването на телевизията беше обогатяване на програмата на основния канал bTV, за една година bTV Comedy изгради собствен облик, като предостави на зрителите едно по-различно емоционално преживяване. Уникалната ниша, който каналът заема, го нарежда сред водещите телевизии в страната.

За една година bTV Comedy се утвърди като най-предпочитания кабелен канал в страната сред младата аудитория на възраст 18-34 години. Според данните за гледаемостта на ТВ каналите на агенция ТВ План/ ТНС той заема четвърта позиция по дял на аудиторията си, веднага след ефирните национални телевизии bTV, Нова ТВ и БНТ1.

bTV COMEDY има и изключително силни позиции и в столицата. За периода от 1 октомври 2009 до 29 септември 2010 година, сред 18-34 годишните зрители в София bTV COMEDY изпреварва националната телевизия БНТ1 и заема третата позиция по дял на аудиторията си след bTV и Нова. bTV COMEDY присъства и в списъка с петте задължителни канали за зрителите.

През изминалата година редица хитови сериали направиха българската си премиера в ефира на bTV COMEDY – „Живот на клечка”, „Да свалиш Алекс”, „Аида”, „Топ новинари”, „Слънчева Филаделфия”, „Карълайн в града” и др.

Филмовите вечери с едни от най-добрите комедии за всички времена се наложиха като алтернатива за зрителите в телевизионния праймтайм.

Телевизията ще предложи атрактивни комедийни заглавия и през следващите месеци. Сред поредиците, които ще забавляват зрителите на bTV COMEDY, са „Горещ вятър” и „Полицаят от Петльово бърдо” с незабравимия сръбски актьор Любиша Самарджич, нови епизоди на „Аида, „Такси” с участието на Дани де Вито, „Клиничен случай”, „Бавачката”, „7 живота” и др.

bTV COMEDY ще продължи да бъде и единствената телевизия, която ще излъчва повторенията на любимите комедийни шоу програми „Комиците”, „Пълна лудница”, „Аламинут” и „Господари на ефира”.

По случай първата си годишнина най-забавният телевизионен канал ще зарадва своите почитатели с онлайн игра, която стартира на 1 октомври и ще продължи до края на месеца.

В рамките на 30 дни зрителите ще изпращат своя отговор на въпроса „С кой филм, сериал или шоу програма, излъчвани през изминалата година по bTV COMEDY, сте се забавлявали най-много и искате да гледате отново?“. Отговорите ще се приемат на адрес game@btv.bg.

След приключване на играта на сайта на телевизията – www.btv.bg/comedy, ще бъдат публикувани обобщените резултати и имената на победителите, които ще получат атрактивни награди, съобразени с комедийния дух на канала.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2010 г.