bTV Cinema премиера + гледай онлайн – Терминатор: Спасение

Избрани филми по bTV CINEMA за 4 – 10 май 2015 г.

 

ПОНЕДЕЛНИК, 4 май

21:00 ЧАСА

Терминатор: Спасение

ПРЕМИЕРА

Оригинално заглавие: Terminator Salvation: The Future Begins (САЩ, 2009 г.)

Жанр: Екшън, трилър, приключенски

Режисьор: МакДжи

В ролите: Джейн Александър, Муун Блъдгуд, Комон, Тери Крюз, Сам Уортингтън, Крисчън Бейл, Хелена Бонъм Картър, Брайс Далас Хауърд, Майкъл Айрънсайд, Крис Браунинг

Гледай онлайн

Денят на Страшният съд е настъпил и отминал, унищожавайки цивилизацията. Армия от терминатори обикаля след-апокалиптичния пейзаж, като убива или залавя хора в разрушените градове и пустини. Малка група от оцелели организират Съпротива и се укриват в подземни бункери. Те нападат при всяка възможност превъзхождащия ги противник.

Терминаторите са под контрола на Скайнет – мрежа, управлявана от изкуствен интелект, който става независим 14 години по-рано и скоро подтиква създателите си да подложат нищо неподозиращия свят на ядрено унищожение.

Само един човек предвижда идването на Страшния съд. Човек, чиято съдба винаги е била преплетена с участта на човечеството: Джон Конър. Сега светът е на път към бъдещето, за което Конър предупреждава през целия си живот. Появява се нещо, което обаче разклаща вярата му, че хората имат шанс да спечелят тази война: появата на Маркъс Райт, непознат от миналото, чийто последен спомен е как чака екзекуцията си, преди да се озове в този странен нов свят.

    

ПЕТЪК, 8 май 

23:30 ЧАСА

В тила на врага 3: Колумбия

Оригинално заглавие: Behind Enemy Lines: Colombia (САЩ, 2009 г.)

Жанр: Екшън, трилър, военен

Режисьор: Том Матисън

В ролите: Джо Манганиело, Кен Андерсън, Крис Джонсън, Кийт Дейвид, Фернандо Алиенде

Гледай видео анонс онлайн

Колумбия е в пълен хаос, раздирана от война между правителството и бунтовническите сили. Отряд американски морски пехотиници са изпратени на тайна мисия да наблюдават и помогнат за срещата между отделните фракции, за да гарантират крайния мирен резултат. Но когато срещата е атакувана и лидерите и на двете страни са убити, американският отряд е набеден за нещастието. Изоставени от собственото си правителство и приклещени зад редиците на врага, групата трябва да оцелее достатъчно дълго, за да открие доказателства за невинността си и да предотврати разрастването на войната извън границите на Колумбия.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2015 г.