Bryson DeChambeau към LIV Golf: Бившият голям шампион ще се присъедини към Port League за първия американски турнир в Портланд

До LIV Golf остава една седмица. След като изпусна Дъстин Джонсън и Бил Микелсън на първото си събитие в Centurion Club в Лондон тази седмица, първият LIV Golf Draft се проведе във вторник вечерта и всички в света на голфа го гледаха с удоволствие. Сега се казва, че лигата добавя шампиона на US Open от 2020 г. Брайсън Цамбо.

DeChambeau ще се присъедини към Лигата за подкрепа на Саудитска Арабия, която може да има второто си събитие на 30 юни – 2 юли в Pumpkin Ridge в Портланд, Орегон. Въпреки че за името му се говори от известно време, то все още е малко изненадващо. LIV Golf предлага много инерция за първия си сезон на осем събития.

„Брайсън винаги е бил новатор“ Неговият агент се казва в изявление. „Той винаги се е интересувал от възможността да стъпи на пода на нещо уникално. Ние познаваме професионалния голф, той се променя, случва се бързо.“

След пропускане на време поради контузия, DeChambeau се появи на първото си PGA турне от няколко месеца на Мемориалния турнир миналата седмица. През последните седем дни мотивите му явно са се променили.

„Най-вече мисля, че е лично“, каза той. Дешамбо каза в село Мюърфийлд миналата седмица. „Всеки тук не води истински разговор за това, освен че има собствено мнение за това. За мен явно има много разговори.

„Вярен съм на семейството си, което създадох със спонсори и всичко около мен. Засега светът на голфа ще се промени по някакъв начин. Не знам какво е. Не е моя работа. Да го правя , Ще продължа да играя професионален голф, където и да е, и да му се наслаждавам. Ще играя с най-добрите играчи в света и това е всичко, което наистина получавам, и ще правя остатъка от живота си. Живот, защото искам да бъда един от най-добрите играчи в света.“

READ  Илон Мъск се присъедини към екипа на Twitter

Рик Кеман и Кайл Портър обсъждат докладите, че Брайсън Дешамбо и Патрик Рийд ще се присъединят към серията покани за голф LIV. Следвайте първия разрез и попитайте Подкасти на Apple И Spotify.

Това е поредната конспирация за LIV golf, който има по-забележителни имена в ранните етапи, отколкото някой си мислеше. Това е проблем за PGA Tour, който досега мълчеше за конкретни дисциплинарни мерки за играчи, които скачат в съперническата лига. Играч на PGA Tour, с когото разговарях, очаква тежък репортаж от турнето на следващия ден или два и се надявам, че ще дойде веднага щом топките излетят във въздуха в четвъртък в Лондон и играчите официално играят на събитието.

LIV може да не включва голфъри. Според няколко източника се очаква шампионът от Masters за 2018 г. Патрик Рийд да се присъедини към ДеШамбо в LIV Golf League. Източници казаха на CBS Sports, че се очаква да бъдат добавени няколко големи имена през следващите дни, включително Джейсън Хлебарка, Рики Фаулър и Харолд Уорнър III. Както казах през цялото времеНачинът, по който големите шампионатни компании се справят с всичко това, ще определи как ще играят в бъдеще.

USGA обяви във вторник Играчите в LIV Golf League ще имат право да играят на US Open 2022 от 16 до 19 юни, но това не заема дългосрочна позиция в лигата. Изглежда, че четирите големи компании искат да спрат OWGR точки от LIV голф събития, надявайки се, че играчите, които скочат в съперническата лига на PGA Tour, в крайна сметка ще напуснат, без да се класират за четирите големи, защото не могат да получат достатъчно точки. За да се класирате.

READ  Контрабанда на мигранти в Тексас: 4 обвинени в операция с полукамиони, която уби 53 мигранти

Независимо от това, PGA Tour е в трудна позиция. Тъй като играчите напускат обиколката и отиват да научат за зелените пасища и се оттеглят от турнето, опашката им за поддръжка е много ниска. И това няма край. Последните шест месеца бяха интересни и озадачаващи, защото са свързани с разпадането на професионалния голф, но следващите шест ще оформят бъдещето на играта за дълго, дълго време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.