Брутални банди режат пръсти и насилват в Америка – Viasat Explorer с онлайн видео и снимки

Брутални банди режат пръсти и насилват в Америка – Viasat Explorer

Ексклузивна европейска премиера на 4 септември по Viasat Explorer
Свят на гангстери
Оригинално заглавие: Gang World
Държава: САЩ
Година: 2011

Авторите на филма разкриват, без да ни спестяват и най-страшните подробности, една сурова картина, представяща произхода и еволюцията на най-жестоките и опасни гангстерски банди в САЩ.

От скромните „първи стъпки” на бежанци от Салвадор, в момента „МС-13” упражняват терор по улиците на Америка, размахвайки мачете и готови за насилие срещу всеки, осмелил се да им се противопостави.

Ще научим повече и за престъпната същност на мотоциклетните банди от типа на „Ангелите на ада”, „Монголите” и „Отхвърлените от закона”. В продължение на десетилетия тези кланове извършват безброй побои, отвличания и убийства, а днес използват силата на своя имидж за разпространяване на смъртоносното си послание по света.

Ще научим какво е да си сред техните редици и ще наблюдаваме работата на правоприлагащите органи за ограничаване действията на бандите в една убийствена и непрестанна игра на котка и мишка.

Епизод 1: Те редовно отсичат пръстите на съперниците си с мачете, брутално избиват тези, за които подозират, че са информатори на полицията – между тях е и 17-годишна бременна свидетелка по федерално разследване, нападат и заплашват полицаи, извършват непрестанно изнасилвания, нападения, обири с взлом, автомобилни кражби, изнудвания и измами навред из Съединените щати. Имат участие във всичко – от трафик на наркотици и оръжие до проституция и пране на пари.

„МС-13” е сред най-смъртоносните и най-бързо разрастващи се банди в САЩ и е непрестанно въвлечена в брутални битки за територия с други банди, докато се разраства, както и с правоприлагащите органи, които се опитват да неутрализират увеличаващото се влияние на „МС-13” на улицата.

Епизод 2: Те са най-опасните от всички мотоциклетни банди. Стотици са жертвите – мъртви или с наранявания, на бруталните им битки. Понастоящем, мотоциклетните клубове на „Ангелите на ада” и на „Монголите” са се хванали гуша за гуша във война за това кой ще властва над американските улици. Те гледат на себе си като на войници, защитаващи територията си, както и един изпълнен със схватки и вече изчезващ начин на живот. За полицията те са просто заплаха, но с разрастването й се оказва, че правоприлагащите органи са безсилни да противодействат на тези незаконни банди от мотористи.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 август 2011 г.