Bruno Mars, Marry You – бъдещият тотален хит! /+превод/


Бруно Марс пусна поредния си свеж сингъл – “Marry You” – от албума “Doo-Wops & Hooligans”

Гласът на хавайския феномен Бруно Марс се извисява с весела мелодия на фона на бързи перкусии и камбанен звън в забавния нов сингъл “Marry You” от дебютния солов албум на певеца – “Doo-Wops & Hooligans”. Ако мислите, че обяснение в любов се прави най-добре с прочувствена и дълбока балада, Бруно Марс явно смята, че предложението за брак може да бъде и просто едно забавно и напълно спонтанно действие, съпроводено с песен.

За да бъдем точни, трябва да кажем, че сингълът “Marry You” не съдържа директно предложение за сватба, а по-скоро възпява желанието на Бруно да се ожени за „теб”, което прави парчето още по-искрено и непринудено в типичния за певеца стил. Песента “Marry You” е композирана от триото The Smeezingtons (Бруно Марс, Ari Levine и Philip Lawrence), а инструменталът вкарва препускащ ритъм, който подчертава мелодичното звучене на самия изпълнител и чаровното послание на текста.

След превърналото се в хит парче “The Lazy Song”, възпяващо мързела и пълната почивка, “Marry You” е четвъртият сингъл от изключително успешния дебютен албум – “Doo-Wops & Hooligans” на звездата от Хавайските острови и излиза в синхрон с летния сватбен сезон.

Албумът DooWops & Hooligans на Бруно Марс е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 август 2011 г.