Бритни Спиърс няма телефон, реже си бюста

Бритни е под попечителството на баща си, ляга под ножа без разрешение!

Бритни Спиърс искала да коригира бюста си. Певицата признава, че възнамерява да посети пластичен хирург, който да пооправи формата на гърдите й.

29-годишната звезда често излиза в неугледен външен вид на улицата и рядко слага сутиен, за което отнася доста злостни забележки от пресата. Явно на Бритни й е писнало да бъде обект на подигравки и е решила най-накрая да си направи пластична корекция.

Роднините й обаче не срещнали с одобрение решението й. Бащата й категорично бил против и настойчиво се опитвал да разубеди дъщеря си. Бритни обаче смятала, че това било лично решение, което засяга само и единствено нея. Бритни в момента е под попечителството на баща си, заради нестабилното поведение и проблеми с дрогата и алкохола.

Неотдавна стана ясно, че тя няма право да притежава мобилен телефон. Изпълнителката на хита Toxic трябвало да спазва редица условия, за да не излезе отново извън контрол, както стана през 2008-а. Близките й смятали, че разговорите с неподходящи хора по телефона могат да й се отразят негативно.

Инфо: Агенция Дартс нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 23 август 2011 г.