Брадърът Пеньо плещи в „Станция Нова“, там е и Капка на Волен

Капка Сидерова и Румен Овчаров, тази неделя в „Станция Нова”

Кристина Патрашкова  ще бъде основен целодневен гост на 8-часовия блок

Станция Нова” започва точно в 10:00 ч. В „Рулетка” ще видим интервю със журналистката Капка Сидерова – съпруга на Волен Сидеров, а темата е „Ще се отрече ли „Атака” от ГЕРБ?”. Гост на Люба Кулезич и Виктор Стоянов ще бъде и бившият министър на енергетиката – Румен Овчаров.  В рубриката „Как си ти сега?” ще си припомним Пеньо – един от най-колоритните герои на „Биг Брадър 3”.

В епизод 4 на „Съдебен спор” казусът е „Чичо срещу племенник”.

Тази неделя „Отчаяните съпруги” Вихра и Мая ще предизвикат сензация с „Ангелите на Азис” и ще прекарат един ден с поп певицата Галя. На живо в студиото ще бъде и първата участничка в „Училище за красота” – Камелия, която ще представи новата си визия, сътворена от д-р Радина Денкова. Вихра и Мая ще вземат и поредния си урок по готварство от личния готвач на Тодор Живков – бай Данчо.

В „Най-добрата майка” водещата Ирина Сарачинова ще представи две истории –  на Юлия Артинян от Пловдив, която продава бъбрека си, за да спаси от глад болния си син, и на четиричленно семейство от Вълчан дол, което  живее със 70 лева на месец в условия от 19 век.

В 16:00 ч. започва интервюто на Нана със специалния гост на „Станция Нова” – журналистката Кристина Патрашкова. Веднага след това в класацията „Последно 10” ще разберем кои са десетте жени, известни с това, че са известни, а коментатори по темата ще бъдат Кали и „Мис Мерилин”.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2010 г.