Брад Пит в „Гадни копилета“ по Нова – видео

Акценти от филмовата програма на Нова телевизия за 1 и 2 юни 2013 г., събота и неделя

01 юни, събота, 20.00 часа
Шрек завинаги (Shrek Forever After)
2010 / САЩ
Режисьор: Майк Мичъл
Жанр: Комедия/Анимация

Гледай видео анонс онлайн

Шрек живее скучен и безинтересен семеен живот в блатото и мечтае за отминалото време, пълно с приключения. В опит да си върне усещането от това какво е да си истинско огре, зеленият добродушко сключва сделка с Румпълстилтскин, който му обещава завръщане в Далечното кралство. Румпълстилтскин обаче не пояснява, че в онзи отминал свят чудовищата са преследвани, най-добрият му приятел Магарето не го познава, любимата Фиона е войнствена принцеса, а Котарака е просто една обикновена дебела котка. Шрек има едва 24 часа, за да спре злия крал-измамник и отново да върне нещата в нормалното им състояние.

02 юни, неделя, 20.00 часа
Двуличие (Duplicity)
2009 / САЩ, Германия
Режисьор: Тони Гилрой
В ролите: Джулия Робъртс, Клайв Оуен, Том Уилкинсън, Пол Джамати, Улрих Томсен, Уейн Дювал и др.
Жанр: Криминален/Романтичен

Гледай видео анонс онлайн

Пол Джамати играе индустриалец, въвлечен в жестока корпоративна надпревара с конкурентна компания. Срещу него ще се изправи Том Уилкинсън, а Джулия Робъртс и Клайв Оуен ще бъдат корпоративни шпиони, които работят за различни фирми, но имат тайна любовна връзка. И двамата герои се стремят да открият оригинални формули, които да донесат милиони на техните работодатели. Но кой за кого работи и каква е целта на играта е въпрос на гледна точка. Режисьор на филма е номинирания за Оскар Тони Гилрой.

02 юни, неделя, 22.30 часа
Гадни копилета (Inglourious Basterds)
2009 / САЩ, Германия
Режисьор: Куентин Тарантино
В ролите: Брад Пит, Даян Крюгер, Майк Майърс, Гедеон Брукхард, Мелани Лоран, Кристоф Валц, Илай Рот и др.
Жанр: Драма

Гледай видео анонс онлайн

По време на Втората световна война, отряд американски войници евреи, познати като „Копилетата”, са специално вербувани и изпратени в окупираната от нацистите Франция. Тяхната цел е да избиват, измъчват, скалпират и вдъхват неподправен ужас във враговете си. Те обаче не са единствените жадни за отмъщение! Семейството на младата Шошана е избито от нацистите, а тя успява да избяга в Париж. В големия град си намира работа в киносалон, където се запознава с германски военен герой, който се влюбва в нея. Той дори успява да убеди началниците си да пуснат поредния си пропаганден филм в нейното кино – идеалната възможност за Шошана да отмъсти на окупаторите…

Коментари (0)

Публикувано в на 27 май 2013 г.