Бояна Генова – Стефания от София ден и нощ гола в ефир

Красавицата Бояна Генова е известна напоследък с предизвикателната си особа, връзката си с Валери Божинов и участието си в сериала „София ден и нощ“.

Често блондинката, наричана още „Малкото коте“ на Валери Божинов, пуска горещи кадри без дрехи или с оскъдно облекло из социалната мрежа.

Вече обаче тя лъсва гола и на екран. Сексапилното изкушение на продукцията се показа в епизода на „София ден и нощ“, излъчен във вторник, само по прашки и без свян показваше голи гърди на камерата.

Във въпросната сцена Стефания, името на персонажа на Генова в сериала, бе изритана от леглото на бизнесмен, с който се е решила да спи след дълго ухажване и свалка.

Все пак от продукцията са решили да замъглят гърдите и зърната й, защото филмът се гледа от страшно много деца, които са фенове на култовите герои.

Всъщност това не е първият път, в който продуцентите на сериала си позволяват да показват героите чисто голи. Преди месец двама от персонажите лъснаха по без нищо и то как правят секс. Голите им тела се кършиха под различни стенания, имитирайки полов акт. Все пак отново всички атрибути на артистите бяха замъглени.

Инфо: Агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 20 януари 2018 г.