Ботев-Левски по ТВ7 и онлайн + още футбол от News 7

TV7 с голямо студио преди Ботев-Левски

Настроението в агиките и дербито през призмата на футболисти, играли в София и Пловдив, в програмата преди двубоя на стадион „Христо Ботев“

TV7 ще зарадва феновете на NEWS7 футболно първенство с половинчасово студио преди голямото дерби на българския футбол между Ботев и Левски. Двубоят е в събота, 9 март, 15:00, но студиото започва в 14:35. В него зрителите ще видят как двете агитки се подготвиха за сблъсъка, портрети на двама футболисти, които са играли в София и Пловдив – Мариян Огнянов и Йордан Милиев, както и треньорския сблъсък между Илиян Илиев и Станимир Стоилов. Гост в студиото на стадион „Христо Ботев” ще е Георги Тодоров, който е бивш треньор на „сините” и част от екипа постоянни коментатори на TV7. Двубоят ще бъде отразен от Мартин Томанов, Илиян Енев и Иван Боянов.

Футболният маратон на TV7 и NEWS7 включва още два мача. В събота от 18:00 е срещата между Литекс и Локомотив Пловдив, която ще бъде излъчена пряко в ефира на новия информационен канал NEWS7. И двата състава тръгнаха с победи, така че двубоят обещава сериозна интрига. В неделя от 18:00 часа зрителите ще видят мача между лидера Лудогорец и Берое от Стара Загора. След победния старт в пролетния дял на NEWS7 футболно първенство, Лудогорец има сравнително лесната задача да запише победа. Мачовете в Ловеч и Стара Загора ще бъдат отразявани от Деян Веселинов, Петър Стоянов и Светлин Йочев.

Гледай ТВ7 на живо по интернет: http://tv7.bg/liveTV/
Алтернативни линкове: линк 1, линк 2, линк 3

Гледай News 7 на живо онлайн: линк 1

Коментари (0)

Публикувано в на 7 март 2013 г.