Боряна Братоева от сериала „Седем часа разлика“ – новата звезда! с онлайн видео и снимки

Боряна Братоева от сериала „Седем часа разлика“ – новата звезда!

Ваня Цветкова се завръща в българското кино в новия сериал на bTV „Седем часа разлика”

Дамата долетя от САЩ, след като хареса ролята

Младата актриса Боряна Братоева играе дъщерята на корумпирана съдийка – Мая Стоева

Ваня Цветкова е главната героиня в новия сериал на bTV „Седем часа разлика”, който стартира през септември. В ролята на дъщеря й в поредицата зрителите ще видят младата актриса Боряна Братоева.

Таня Стоева (Ваня Цветкова) е един от най-влиятелните съдии в София. Връзките й с подземния свят обаче са силни, но недоказуеми. Тя се възползва от положението си, за да покровителства един от най-видните „бизнесмени” и най-близките й приятели от дете – Михаил Михайлов-Милото. Техните машинации обаче са толкова умело планирани, че връзката между тях остава умело прикрита.

Появата на младия и амбициозен, но абсолютно честен прокурор Иван Иванов ще обърка плановете на Таня. Тя е готова на всичко за дъщеря си, която  е отгледала сама.

Мая Стоева (Боряна Братоева) е едно от най-обичаните момичета в нейното училище. Тя е отличничка, харесвана от момчетата, но и здраво стъпила на земята тийнейджърка. Мая не е съгласна с методите на работа на майка си. Мая има връзка със сина на Милото – Роки, но не е влюбена в него и скоро се разделят. Той не може да преживее следващата й връзка – с Тео.

„Обнадеждена съм от това, което виждам в България. Бих се преместила да живея тук, ако синът ми беше при мен.” –  това заяви в предаването „Тази сутрин” актрисата Ваня Цветкова.

Дамата съобщи още, че след като е видяла сценария решила, че е много интересен и че винаги е мечтала за подобна роля.

Какво разказаха те, можете да видите тук:

Все още се снима първият сезон на „Седем часа разлика”. Сериалът тръгва по bTV от септември.

Коментари (3)

Публикувано в на 8 септември 2011 г.