Бориса проговаря за Николета и Андрей

Бориса Тютюнджиева разкри какви са отношенията й с Николета Лозанова, с която преди месеци се разцелува по време на интервю в предаването „Папараци”.

„Не сме приятелки – казва моделката.- Аз не допускам всеки в личното си пространство, а за добро или лошо съм доста избирателна. Не поддържам контакт с Николета, но не изпитвам негативни чувства.”

Бориса отрича да е искала да заеме мястото на Лозанова в предаването „Папараци“ по bTV и заявява: ”Всичко, което съм искала – го имам!”

„С Андрей диво си беше, диво си и остана!”= Така коментира в интервю за списание LOVE style връзката си с тв продуцента Андрей Арнаудов Бориса Тютюндижева, която наскоро бе избрана за най-сексапилната българка. „Най-големият подарък, който той ми е правил, е подкрепата, чувството за единство и любов. Нищо материално не би могло да се сравни с удоволствието да се чувстваш обичан и в безопасност.”

Що се отнася до слуховете, че харчи толкова много и заради нея тв водещият ще банкрутира, тя коментира така: ”Не знам как да коментирам „банкрутирането”. Няма да лъжа – харча, но и изкарвам. Те нали парите са затова реално. Няма да ги кътам до старини, за да ги харчи някой друг накрая. Не, мерси!”.

За първи път Тютюнджиева разкрива и нещо доста пикантно от личното си битие – че обича да се разхожда чисто гола в градината си. Както се казва – да завидиш на съседите й.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 април 2015 г.