Бориса клюкарства по голо тяло в MAXIM (СНИМКИ)

Скандалната Бориса се съблече за ЮАР 2010

Моделът Бориса Тютюнджиева, която нашумя с критиките си по адрес на пребитата от Орлин Орлинов манекенка Катрин Вачева и като „паралелното гадже” на националния вратар Ники Михайлов, е на корицата на новия Maxim в супер секси фотосесия.

Сесията е на тема „футбол”, тъй като юнският брой на списанието е посветен на предстоящото световно първенство в ЮАР. Пред изданието русият футболен ангел разказва за опитите на Михайлов да поддържа паралелна връзка с нея и с Николета Лозанова, както и за истинското значение на термина „засада“.

„Mомчето просто се опитваше да играе на два фронта, и с мен, и с Николета. Аз тогава въобще не знаех, че той има някакви други отношения, връзката ни продължи няколко месеца, но когато се запознах с нея, поговорихме напълно културно, и прекратих нещата. Момичешка солидарност, много ясно – така трябва да се постъпва с женкари! Хубаво му разгадахме въртележката“, казва Бориса за Ники пред Maxim.

Освен ЮАР 2010, новият брой на изданието предлага убийствена пародия на тема „Червената шапчица” от Иво Сиромахов, „тайните” дневници на Андреа, кои са гениите в бизнес-управлението, както и най-важното за новото най-бързо Ферари – 599 GTO.

Още уникални снимки на Бориса:

Коментари (6)

Публикувано в на 20 май 2010 г.