Boris S разглобява техно роботи в Парти Център 4 КМ!

Нощта преди Хeлоуин: хард техно партитата Hard Love се завръщат с Boris S на 30 октомври

Есента донесе добри новини за българските фенове на твърдото техно – на 30 октомври в София се завръща HARD LOVE събитието, направило фурор на родната сцена.  В нощта преди Хелоуин голямата зала на столичния Парти Център 4км ще стане магнит за истинските ценители на немските шранц резачки благодарение на хедлайнера на вечерта – нееднократно доказалия се пред родна публика Boris S.

Ultra359 или известните техно прокламатори DJ Smurf и Miss Lidiya бяха първите, които поканиха Boris S в България за легендарното пилотно издание на фестивала през мaй 2007 и без колебание са избрали именно него за завръщането на поредицата.

«HARD LOVE е един от най-свидните ни парти проекти, защото е изцяло посветен на мощното техно, което ни събра, 4КМ е родното място на HARD LOVE, а Boris Schalk може да се нарече кръстника на този специален ивент», споделят виновниците за вълнението.

Изявите на немската техно машина могат да се оприличат на титаничен ураган, взривяващ всеки атом от крехките ни физически тела, рaзпръсквайки ги в космическа безкрайност до следващата си поява , а тричасов LIVE сет в нощта на «демоните» преди Хелоуин е повече от обещание. Toп изпълнение зад пулта, висши технически умения, помитащи с лекота всяко съмнение, че може да си сбъркал партитo, правят Boris S категоричен любимец на хиляди техно роботи по целият свят.

Откакто през 2000-та създава първите си два лейбъла Skull Tunes и Synopsis oт чиито начални 21 издания 19 са лично негови, кариерата му на продуцент и диджей го изстрелва сред звездите на тежкия жанр.

През годините следват издания за емблематични лейбъли КneDeep, Abstract, Inflicted, Bitshift превръщайки продукцията и звука му в значима градивна част от развитието на известното днес хард техно.

Няма истински фен, който да не знае фундаменталните му парчета като Wet T-Shirt Contest, Travel Pussy, Don’t u Wanna Pussy Ride, Mayday или Candyman.

През 2007 гилдията беше зашеметена от успеха на първия му самостоятелен албум Mental Disorder за известните T:Classix на лейбъла Alphabet City, a тази година Bullshit Recordings застана зад втория му опит, издавайки колекцията World Of Visions.

Изпълненията му на живо са в лайн-ъпа на най-големите и важни техно фестивали в Европа сред които Nature One (Германия), Mayday (Полша), Awakenings и Defqon 1 (Холандия), Monegros (Испания) и Apokalypsa (Чехия) и благодарение на Ultra359 ще можем да се разбием качествено и  количествено и ние, напук на финансовата криза и истинския глад напоследък у нас за хард техно от международна класа.

«Крайно време е феновете у нас да разберат, че те са водещата сила за това да има подобен род събития редовно и у нас и да дадат пълния си съпорт на промоутърите и артистите»  – апелират организаторите на планираната за 30 октомври техно «сеч».

Билети на промоционална цена от 15 лева вече могат да бъдта закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.

Boris S. – 6 million ways to die

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2010 г.