Борис Дали нарами пушката и каза: Няма да ставам кмет!

Ще се кандидатира ли за кмет Борис Дали? А за общински съветник?

Слуховете, че Борис Дали ще се впусне в предстоящата кметска надпревара за родния Бобов дол може да се окажат силно преувеличени. Певецът твърди, че няма да се кандидатира за кметското кресло тази есен, но все още обмисля предложението дали да се съгласи отново да бъде в листата на общинските съветници. Звездата на музикална компания “Пайнер” вече няколко мандата активно участва в обществения живот на своя роден град като общински съветник и често дава предложения, и защитава позиции в местния парламент.

“Най-важното е да бъде издигната достойна личност за кмет. Човек, който не само да мисли за доброто на града, но и да може да реализира своите идеи“, категоричен е Борис Дали. – “Бих подкрепил такъв кандидат, защото не ми е безразлично къде живее семейството ми и къде расте синът ми.” Лятото е доста натоварен сезон за хитовия изпълнител, защото е свързано с много пътувания и концертни участия.

Въпреки това, Борис Дали намира време и за своите любими хора – Лили и малкия Краси. Тримата често излизат на пикник, а страстта на таткото към моторите и бързите скорости вече се предава и на 5-годишния му наследник. Краси все по-често се качва на мотора с татко си, а Борис Дали е от примерен, по-примерен на пътя. “Безразсъдство е да караш мотор без да се съобразяваш с другите на пътя, без да се съобразяваш с даденостите на платното”, споделя певецът.

“Пътищата ни са отвратителни и не бива да се превръщаме в бабаити. Обичам високите скорости, харесвам адреналина да се покачва в кръвта, но с годините разбирам все повече, че човек трябва първо да мисли, когато е с мотора, а после да пуска емоциите си…”. Преди няколко дни Борис Дали зарадва и с нова фотосесия своите почитатели. Снимките са в екшън милитъри стил, а дали това е добър ход, ще кажат многобройните му фенове.

Инфо: Planeta.TV, снимки: Йордан Петков

Коментари (0)

Публикувано в на 25 август 2011 г.