Boomerang – какво ще дават по телевизията през октомври 2009?

Очаквай през октомври по BOOMERANG

Ново по Boomerang!
ДЪК ДОДЖЪРС

Епизоди 1 – 13

Гледайте първи епизод на 10 октомври от 08:45 часа сутринта. Програмата ще бъде излъчвана всяка събота и неделя от 08:45 часа сутринта от 10 октомври 2009 г. до 11 януари 2010 г.

Дък Доджърс се появява за първи път през 1953 година в анимационното филмче Дък Доджърс в средата на 24 век, режисирано от Чък Джоунс. Джоунс създава пародия на популярните научнофантастични сериали от 30-те години Бък Роджърс през 25 век и Флаш Гордън. Режисьорът избира за главен герой на сериала вманиачено егоцентирчния, нахален Дъфи Дък. Анимацията е всепризната за една от най-известните и най-добри продукции на Warner Bros. за всички времена.

Дебютът на Дък Доджърс през октомври по Бумеранг ще ви донесе интергалактически количества смях!

В сериала Дък Доджърс търси редкия елемент Илудиум Фосдекс – атома на крема за бръснене. Единственото останало количество от този елемент се намира на мистериозната Планета Х. Малко след като Дък Доджърс стъпва на Планета Х и обявява, че тя принадлежи на Земята, Марвин Марсианеца победоносно пристига и заявява, че тя принадлежи на Марс. Зрителите ще се смеят до припадък на ожесточената битка между двамата герои с най-различни оръдия, някои от които рикушират и се връщат към Доджърс.

Не пропускайте по Boomerang!

Часът на BOOMERANG!

ТОП КАТ

Събота и неделя от 10:30 сутринта. Програмата ще бъде излъчвана от 10 октомври до 1 ноември 2009 г.

Топ Кат ще бъде с вас всяка събота и неделя за цял един час през октомври!

Топ Кат! Най-ефикасната котка! Неговите приятели-интелектуалци го наричат Т. К. само в случай, че е казано с достойнство. Топ Кат!

Неоспоримият лидер на бандата. Той е шефът, той е шампионът. Той е тип-топ Топ Кат. Той е лидер, той е цар, но преди всичко той е Топ Кат.

Топ Кат! Жълта котка с виолетова шапка и жилетка е главният герой на анимацията и главатар на групата котки, които са в центъра на всички случки. Топ Кат е безгрижен и убедителен лидер, който може да бъде и приятел. Понякога лидерската позиция на Топ Кат е поставяна под въпрос от останалите котки в групата, особено когато той направи нещо много скандално. В такива случаи Топ Кат се подчинява на бандата.

BOOMERANG КИНО

През октомври всяка събота от 19.00 часа можете да гледате:

Събота, 10 октомври – ВЕСЕЛИЯТ НОЕВ КОВЧЕГ НА ЙОГИ

Събота, 17 октомври – ЧОВЕК НА ИМЕ ФЛИНСТОУН

Събота, 24 октомври – РОКИН С ДЖУДИ ДЖЕТСЪН

Събота, 31 октомвриДОБРИЯТ, ЛОШИЯТ ХЪКЪЛБЕРИ ХРЪТКАТА

Коментари (0)

Публикувано в на 28 септември 2009 г.