Бони: ВИП Брадър няма да провали кариерата ми! /видео/

Лъжа или истина

Тази събота, 20 октомври, от 23:15 часа, специален гост в студио на телевизионния таблоид “Горещо” е поредната изгонена от къщата на ВИП Брадър – фолкфурията Бони.

“Тази игра не е моята игра… В живота не е най-важното да имаш две-три образования, важно е да имаш култура. Аз показах много по-високо ниво от всички тях.” – пъчи се Бони и коментира отношенията си със съквартирантите.

Бони е убедена, че участието й в реалити формата по никакъв начин няма да повлияе на кариерата й или на отношенията й с близките й хора.

“Няма какво да се обяснявам на съквартирантите и на зрителите, тъй като всички, които ме познават, ме обичат и ме приемат такава, каквато съм. Аз намирам себе си за истинска, за много смела, за откровена, за честна. В днешно време по принцип много малко хора могат да бъдат така като мен – искрени и да говорят на човека в очите, а не зад гърба.”

Бони споделя, че точно преди участието си в предаването, приятелят й е предложил да се оженят, но заради влизането си в къщата не е успяла да избере годежния си пръстен.

Тази събота в “Горещо” Деян Неделчев влиза в ролята на специален наблюдател на случващото се във Биг Брадър. С нова прическа и нов имидж и в типичния си забавен стил Икебаната коментира защо не е влязъл в къщата, разкрива впечатленията си от ВИП съквартирантите и споделя кой ще е победителя според него.

„Горещо”, събота, 20 октомври 2012г., от 23:15 часа, Нова телевизия.

Виж видео анонс за шоуто, в който пресипналата Бони споделя, че ВИП Брадър няма да провали кариерата й. А дали си вярва?! Преценете сами:

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2012 г.