Бони Тейлър „тегли ножа“ на Елица и Стунджи в Евровизия!

Бони Тейлър за Великобритания на Евровизия 2013

Гърците пращат веселяшко парче, чиято прах също ще дишаме!

Гледай Bonnie Tyler ‘Believe in Me’ онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=cqXk_FRw62Q

Изключително популярна певица ще представя Великобритания на “Евровизия” 2013 в Малмьо. Това е Бони Тейлър, която беше избрана чрез вътрешна селекция от страна на BBC. Тя ще изпълнява песента “Believe in Me”, която също беше официално представена със своя видеоклип.

Бони Тейлър е родена на 8 юни 1951 в Уелс и има изключително пъстра и богата музикална кариера. Първият й самостоятелен сингъл “Lost in France” влиза в британския топ 10 през 1976-а година. В годините след това започва да работи с рок музиканта Джим Стейнман, което й помага да постигне и международен успех и признание. Това се случва през 1983, когато Бони Тейлър издава нейния хит номер едно за всички времена – “The Eclipse of the heart”. След 2000-а година Тейлър продължава да бъде сред актуалните имена на европейската поп сцена. През 2003-а дуетът й с френската певица “Turn around” покорява върха на френските музикални класации за 10 поредни седмици.

Очаква се новият албум на Бони Тейлър да бъде пуснат на 8 март. Той носи заглавието “Rocks & Honey”, а песента, с която певицата ще участва на “Евровизия” – “Believe in Me” е част от този албум, съобщава Eurovision-BG.com.

Заплахите за Елица и Стоян, чиято песен не одобрява дори голяма част от България, не свършват дотук!

Гърция на Евровизия 2013: купон, безплатно пиене и яко ска с Koza Mostra

Гледай Koza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης „Alcohol Is Free“ онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch&v=FPvX5GXF8z4

Гръцкото участие на Евровизия 2013 (Eurovision) в шведския град Малмьо се очертава да бъде едно от най-колоритните. Песента, която страната ще представи, носи показателното заглавие Alcohol Is Free и напук на всичко е взривоопасна смес от много ска, малко пънк и щипка традиционни местни мотиви.

Купонджийската песен, в която се пее за безплатно пиене, се изпълнява от бандата Koza Mostra и със специалното участие на ветерана на местната сцена Агатонас Яковидис (Agathonas Iakovidis), информира Avtora.com.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 март 2013 г.