Бони: Няма да гледам записи от ВИП Брадър, пускам ромски албум!

Мариана Попова и Патрашкова са виновни за всичко!

Поп-фолк певицата Бони даде интервю за Music Space TV непосредствено след излизането й от Къщата на VIP Brother 2012. Така успяхме да разберем най-интересното от престоя й там и отношенията й с останалите съквартиранти. Естествено, доколкото Бони е искрена – детектор на лъжата наскоро установи, че риалити героинята не винаги казва това, което наистина мисли.

Пред камерата Бони сподели, че е щастлива от факта, че вече е „на свобода сред любимите си хора и искрените си приятели, където няма лицемерие и интриги“. Но една мъдра поговорка казва – „Човек открива собствените си недостатъци в очите на другите“.

Бони разкри, че в Къщата много й е липсвала музиката. Тя сподели, че най-добрите й приятели сред съквартирантите са били Рени и Владо, а в последствие е усетила близки Люси и Камелия. „Фънки също ми беше доста забавен“, признава певицата. Тя обаче не харесала факта, че псува през пет минути.

Бони към момента не е гледала записи от предаването и призна, че всъщност не е сигурна дали желае. Явно усеща, че това шоу й донесе доста повече негативи, отколкото позитиви. Тя обвини, че Мариана Попова и Патрашкова сплетничели, като по този начин създавали интриги и лагери.

Певицата коментира и отношенията на Багата и Златка, като отбеляза, че момата е силно влюбена в боеца, но той е твърдо убеден да продължи с новата си приятелка.

За финал Бони се зарече да издаде два нови албума, единият от които ще е насочен към ромите по цял свят. Дали именно заради тази идея певицата толкова много залагаше на „етническата карта“ във ВИП Брадър? Гледай интервюто и прецени сам!

Коментари (0)

Публикувано в на 17 октомври 2012 г.