Бон Джоуви пристигат няколко дни преди концерта!

Вижте снимки от началото на строежа на сцената за шоуто на Bon Jovi в София.

В последните две денонощия на Стадион Васил Левски бяха разтоварени всичките 48 тира, които превозват продукцията на групата – сцена, осветление, звук, както и част от оборудването за
зоната зад сцената за членовете на групата, мениджмънта и екипа – преносими кухни, перални, сушилни и т.н.

Сцената, която българската публика ще види в деня на шоуто е съвсем нова като продукция и дизайн. Тя е създадена специално за предстоящото европейско турне на Bon Jovi и ще бъде използвана за първи път на нашето шоу.

Размерите на конструкцията са рекордни за страната ни. Сцената е с основа петдесет и пет на двадесет и два метра и височина двадесет и четири метра. Толкова мащабно съоръжение се строи за първи път на Стадион Васил Левски. Интересна е и покривната конструкция на сцената, която е новаторско дизайнерско решение. Какъв ще бъде точно новият дизайн се пази в строга тайна от екипа на групата, но очакванията са за нещо истински впечатляващо.

В строежа вече са включени целият екип специалисти, които пътуват с групата – около сто и петдесет човека, както и още сто и двадесет от българска страна.

Датата на пристигане на самата група също не е уточнена, но предвид факта, че те за първи път ще се качат на новата си сцена, би могло да се очаква, че ще пристигнат в София няколко дни преди концерта.

Вижте още снимки на строящата се сцена:

Снимки: Ясен Немски за Болкън Ентъртейнмънт

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2013 г.