„Бон апети“ и сериалът „Д-р Зоуи Харт“ по bTV Lady

bTV Lady празнува втори рожден ден

Най-женският канал в семейството на bTV Media Group навършва две години. bTV Lady стартира през януари 2012 г. и предлага жанрово разнообразие и ексклузивно съдържание за съвременните жени – от романтични сериали до лайфстайл предавания, модни риалити програми и премиерни сезони на най-гледаните американски продукции.

За втория си рожден ден bTV Lady ще подари на своите почитатели премиерен сезон на култовата поредица „Малки сладки лъжкини”, а съвсем скоро и премиера на сериала „Др Зоуи Харт” (Hart of Dixie). В програмата на канала продължават да намират място любими теленовели, като „Призракът на Елена”, „Изпитание на любовта” и „Желязната дама”. Разнообразието от сериали е допълнено от поредици като „Малки тайни”, „Диво сърце” и „Женско царство”.

Създадените ексклузивно за канала поредици „Часът на мама” и „Дом и градина” ще продължат да предлагат на зрителките полезни съвети за ежедневието. От 4 февруари палитрата от родни кулинарни предавания в ефира на bTV Lady ще бъде допълнена от повторения на „Бон Апети” ден след излъчването му по bTV.

През 2013 година bTV Lady е увеличил дела си почти двойно сред аудитория All 4+. През втората  година от старта си каналът е достигнал до общо 5,6 млн. зрители сред същата аудитория.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 януари 2014 г.