Болни шопинг маниаци в шоу по TLC

TLC разкрива историите на хора, пристрастени към пазаруването в новата поредица „Шопингът е моят живот”

На 16-и май предаването разкрива причините за непрестанното желание да купуваме излишни дрехи

В новата поредица на TLCШопингът е моят живот” стилистката Фей Сойър и треньорът по личностно развитие Ник Джанкъл отправят предизвикателство към хора, пристрастени към пазаруването.

Премиерното предаване представя как пазаруването може да бъде забавно, но навиците на някои са толкова крайни, че имат нужда от помощта на специалисти. От 16-и май, събота, 21:00 ч. по TLCШопингът е моят живот” разказва какво ни подтиква да пазаруваме без причина..

Първият епизод на поредицата запознава зрителите с IT консултантката Ники Мур, която е луда по скъпите дрехи, техническите новости и глезотиите. Тя води бляскав живот, но иска нещо повече. Фей и Ник се залавят за работа, за да покажат на Ники колко пари успява да пропилее за една година.

Следващите епизоди представят Луис, която се опитва да се промени, защото през последната година е купила над 400 ненужни дрехи за 15 000 лири – цялата й годишна заплата.

Друга участничка в „Шопингът е моят живот” иска да намали ненужните си разходи в размер на 100 000 лири годишно.

Дали Фей и Ник ще променят тези маниаци и ще им помогнат да върнат контрола над своите финанси? Разберете в епизодите всяка съботна вечер от 21:00 ч. от 16-и май по TLC.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2015 г.