Болката от неочаквана раздялата разтърсва „Море от любов“ с онлайн видео и снимки

Болката от неочаквана раздялата разтърсва „Море от любов“

Разделени на 33 и покаяние – в „Море от любов”

Тази събота, 11 юни от 17 ч. „Море от любов” ще ви разкаже историята на Елица (на снимката) и Иван. И двамата са на 33 години. Тя е от София, той – от Костинброд. Запознават се в далечната 1994 г. на абитуриентския си бал. Няколко години по-късно се сближават и в края на 2002 г. заживяват заедно в Костинброд.

В началото всичко е като в приказките. От пролетта на 2008 г. обаче Иван се променя коренно. Става потаен, прибира се късно, често оставя Елица сама. Тя трудно издържа създалата се ситуация и септември 2009 г. решава да напусне Иван. Осем месеца по-късно, тя продължава да страда от този непонятен за нея завършек на 12-годишната й връзка с Иван и търси отговори.

Героите във втората история се казват Живко и Весела. Той е на 20 г. и в момента е безработен. Тя е на 18 г., ученичка е и тренира волейбол. Запознават се миналото лято. От тогава поддържат връзка от разстояние, тъй като тя живее в София, а той в Смолян. Силно влюбен във Весела, Живко решава да се премести по-близо до любимата си и през януари пристига в София. Тук обаче го очаква шокиращата новина – Весела вече няма чувства към него.

И за финал ще видите историята на Мартин и Ани от Севлиево. Той е на 23 г. и работи във фирма за промишлена металургия. Тя е на 17 г. и е ученичка. Заедно са от една година. В Ани, Мартин открива момичето, заради което си заслужава да се бори с пороците си. Наскоро, под влиянието на алкохола, той поставя нея и родителите й в неприятната ситуация да са свидетели на доста грозни сцени. Дълбоко засрамен от постъпката си, три дни по-късно, Мартин потърси „Море от любов” за помощ.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 юни 2010 г.