Боксовият мач Кличко – Томсън онлайн на живо по интернет с онлайн видео и снимки

Боксовият мач Кличко – Томсън онлайн на живо по интернет

Сблъсъкът Кличко – Томсън ексклузивно за България на voyo.bg

Остават броени дни до едно от големите боксови събития за годината. В събота, на 7 юли, Владимир Кличко ще защитава световните си титли в тежка категория срещу американеца Тони Томпсън – Тигъра. Двубоят ще бъде на стадиона в швейцарската столица Берн, а на събитието се очакват над 30 хиляди зрители. Феновете на бокса могат да го проследят на живо на 7 юли от 21:50 часа ексклузивно на първата интернет платформа за легално съдържание – VOYO.bg.

Владимир в момента е световен шампион в тежка категория в три от четирите големи боксови организации – Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Световната боксова организация (WBO), а в плюс е носител на шампионските пояси на Международната боксова организация (IBO) и The Ring (специализирано американско списание за бокс). Всички тези титли ще бъдат заложени на стадиона в Берн. За някои от тях това ще бъде впечатляващата 12-а защита от Владимир. Става въпрос за тези на IBF и IBO, които бяха спечелени през 2006 г. и оттогава са само в неговата витрина, с което той се превръща в най-дълго задържалия тези пояси.

Сега предстои непобеденият в 15 мача от 2004 г. украинец да се изправи срещу излъчения от IBF претендент Тони „Тигъра“ Томпсън в защита на шампионските си пояси. „Тигъра“ не е непознат съперник. Кличко защитаваше титлите си срещу него и на 12 юли 2008 г. в мач в Хамбург. Тогава Владимир победи с нокаут в 11-ия рунд. Оттогава досега Томпсън спечели 5 мача – всичките с технически нокаут и сега е готов за реванш.

В случай, че не можете да проследите срещата на Voyo.bg, потърсете линк на адрес http://lsh.lshunter.tv/ -> Other.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 юли 2012 г.