Бокс и битката за ЕВРО 2012 започват по Нова спорт и Диема! с онлайн видео и снимки

Бокс и битката за ЕВРО 2012 започват по Нова спорт и Диема!

Нова Спорт и Диема с най-доброто от световния бокс и футбол през следващите три години

Квалификации за Евро 2012 и Кубрат Пулев в ефира на двата канала

Нова Броудкастинг Груп постигна споразумение с Кентаро, водещата европейска агенция за спортни права за излъчването на висококачествен професионален бокс. Така в продължение на следващите три години (2011-2013), Нова Спорт и Диема ще предават най-доброто от света на бокса и футбола.

Още този уикенд, 26-27 март, българският зрител ще може да се наслади на квалификации за ЕВРО 2012, както и изобилие от приятелски срещи. Шоуто по Нова Спорт ще започне в петъчната вечер от 19:00 ч. с приятелската среща между съперника на България в квалификационна група „G” Черна гора и Узбекистан. От 21:30 ч. в квалификационен мач ще спорят Австрия и Белгия.

Европейските квалификации Германия – Казахстан, Република Ирландия – Македония и Норвегия – Дания ще намерят място в съботната програма, а в ранните мигове на неделята – един час след полунощ – в Ню Джърси, Съединените Щати ще приемат Аржентина в приятелски двубой. За неделя следобед, от 16:00, е оставен десертът – приятелският двубой между Бразилия и Шотландия, пряко по Диема от „Емиратс Стейдиъм” в Лондон.

Футболните зрелища ще продължат и във вторник, когато освен квалификацията Швеция – Молдова, зрителят ще има възможността да проследи и няколко вълнуващи приятелски срещи – Украйна – Италия (Диема), Англия – Гана, Германия – Австралия, Република Ирландия – Уругвай и САЩ – Парагвай (Нова Спорт).

Като част от дългосрочния си договор Нова Спорт и Диема ще излъчат и най-добрите боксови срещи, които ще бъдат разпределени по 12 за всяка година.

Нова Спорт ще бъде първата българска телевизия, която ще излъчи пряко професионалните битки на едно от най-големите имена в родния бокс – Кубрат Пулев. „Кобрата” вече премина при професионалистите през 2009 г. и натрупа 11 победи, 5 от които с нокаут от 11 мача в своята профикариера.

Първата боксова галавечер в ефира на Нова Спорт ще бъде на 2 април, директно от Хале, Германия, където коронният двубой е между световния шампион при полутежките във версия Световна Боксова Организация и представител на домакините Марко Хук срещу бившия шампион във версия Световен Боксов Съвет Джакобе Фрагомени от Италия. Освен тях, на ринга на стадион „Гери Вебер” ще се качат шведът Роберт Хелениус и германците Артур Хайн, Томас Улрих, Дъстин Диркс и Доминик Бритч.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 март 2011 г.