Богдана пее в „България търси талант“ – сълзи капят от очите! (видео)

Богдана Петрова разплака гостите и журито на “България търси талант”

Снощи се състоя третият полуфинал в “България търси талант”. На сцената на шоуто своите умения представиха десет участника. Оперетният артист Александър Василев, който на кастингите разсмя всички с пеещия Хитлер, този път се представи с имитация на Бойко Борисов, която не бяхме виждали до сега. За съжаление, пеещият Бойко не бе припознат докрай от журито и публиката.


Малката Елисавета Ганчева буквално взриви залата със спиращо дъха изпълнение на „Излеял е Дельо хайдутин” и обра овациите не само на публиката, но и лично от Валя Балканска, която бе дошла да види и чуе изпълнението на живо. Елица и Стунджи също бяха сред гостите, които подкрепиха Ели.


Малко след това, още един невероятен глас накара всички да настръхнат. Богдана Петрова трогна и разплака немалко хора в публиката с уникалното си изпълнение на „I Surrender” на Селин Дион. Силвия и Теди Кацарови, които й стискаха палци от един от първите радове в залата пък разкриха специалната изненада, която имаха за Богдана – авторска песен, създадена специално за нея от Теди.

Живко Станев, когото на елиминациите журито раздели от сценичната му половинка  Виктория Тодорова, с която се явиха като дует, вдигна допълнително градуса с “Hit the Road Jack”… и три тъмнокожи беквокалистки.

Кина Вълчева отново накара всички да запеят прословутото „чаша вино остави”, но този път с акомпанимента на феноменалния цигулар Венци Такев. Въпреки това… сякаш се беше взела прекалено насериозно?

Най-възрастният танцьор в шоуто Сергей Николов изпълни ефектния танц на невидимия човек. Тъмнината в залата обаче попречи номерът да бъде разбран докрай.

Вечно усмихнатият Йордан Илиев отново разтърси сцената с неописуемата си компилация от брейк и кючек, а „малките” „Мелъди” този път представиха танца на маймунките.

Сцената окупираха и Dem Divas – единствената хип-хоп група, съставена изцяло от момичета.

Кои от тях ще се доберат до големия финал ще стане ясно в епизода в неделя, от 21.30 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2010 г.