Богатите също плачат – драмите на звездите в „Море от любов“

НЕСПОДЕЛЕНИТЕ ЛЮБОВИ НА ЗВЕЗДИТЕ ОТ ТАЗИ СЪБОТА В „МОРЕ ОТ ЛЮБОВ”

Тази събота, 25 октомври, в „Море от любов” започва новата рубрика – „Звездите за любовта”.

В нея народните любимци ще споделят своите най-значими любовни истории, бурите, през които са преминали през годините и несподелените емоции.

Ще разберем какви лични драми са останали скрити за нас, докато сме гледали отработените усмивки на известните. В новата рубрика на романтичното шоу те ще разказват за цената на славата, за самотата и за силата на любовта.


Първата звезда, която проговоря искрено за чувствата си, е Азис. Той разказва за първите си любовни трепети и за жертвите, които е правил в името на любовта си към един мъж. Певецът споделя пред камерата на „Море от любов”, че в момента обича само детето си и вече не вярва в любовта!!!

В първата традиционна история в „ Море от любов” героите се казват Димитър и Карина.

Двамата са заедно от 3 месеца. Запознават се около общата си страст – латино танците. Първата им среща е на салса фестивал в Пловдив. После започват да се виждат в София. Опиянен от красотата на Карина, Митко я кани на театър и любовта пламва помежду им.

Наскоро Митко потърси екипа на „ Море от любов” убеден, че е открил голямата си любов в лицето на Карина. А освен невероятните емоции, които двамата преживяха в студиото на романтичното шоу, те получиха като подарък и книгата „Сексът в Древен Китай”.

Във втората история ще се срещнем с Богослава и Владимир. Двамата са заедно от 8 месеца. Запознават се случайно, чрез общ приятел. Започват да се срещат и скоро Влади признава на Богослава, че я обича. Връзката им започва обещаващо и двамата са щастливи заедно.

Скоро обаче Владимир отваря темата за личната си свобода. Той започва все по-рядко да се вижда с приятелката си. Споделя й, че не сигурен в чувствата си към нея и има нужда от време, за да направи своя избор.

Готова на всичко в името на любовта си, Богослава се обърна за помощ към Наталия Симеонова. И както всички герои в предаването, тя също получи като подарък книга.

Но дали Богослава ще се радва заедно с Владо на невероятната творба „Живот и любов – Джакомо Казанова” – това ще разберем в събота, 25 октомври, само в „Море от любов”.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2008 г.