Боби Вълчев свири топъл джаз в студена София – заповядайте!

Музикантът представя авторски smooth jazz композиции и джаз стандарти в Sofia Live Club

На 21 октомври в Sofia Live club пианистът Боби Вълчев, съвместно с Кирил Петров (барабани) и Димитър Карамфилов (контртабас) ще представи своя проект – авторски smooth jazz композиции и джаз стандарти в не класически аранжимент, представени през погледа и усещането на трима млади и талантливи музиканти.

Фините и изтънчени авторски композиции са дело на Боби Вълчев и ще ви направят съпричастни към удоволствието и тръпката да съпреживеете музиката.

На сцената на столичния клуб ще прозвучат песните I’ve got the world on a string (Frank Sinatra), Smile (Charlie Chaplin), You must believe in spring (Michael Legrand), Georgia (Ray Charles) и др.

Композициите ще бъдат представени на фона на специална мултимедия. Вечерта ще бъде пълна с изненади и на сцената освен триото ще се качи  и специален гост, който с артистичното си присъствие и пресъздаване на музиката в движения ще допълни уникалното преживяване и удоволствието от музиката.

Боби Вълчев е завършил музикалната консерватория, като след това е продължил своето образование в Guild school of music в Лондон, където живее от две години. В космополитния град българският пианист работи с  Dee Lee Dube,Nikki Jane, John Thompson и др. Той е музикален директор и на новия самостоятелен проект на Claude J. Woods  Jr. от Earth, Wind & Fire.

Ангажиментите си в Лондон Боби Вълчев съчетава и с работата си с Камелия Тодорова, Галя, Орлин Павлов, Васил Петров и други български музиканти.

Bobby Valchev Trio feat Ben Cross

Коментари (0)

Публикувано в на 15 октомври 2010 г.