Боби Цанков и Иван Станчев умряха след посещение на врачка

Митьо Крика: Врачка предсказа смъртта на Боби Цанков

Крика разказва, че Боби винаги се е движел с бронирани автомобили, придружен и от охрана. Казвал е, че всичко е наред, но видимо нещата са изглеждали другояче.

Преди години Митьо Крика завежда Боби Цанков на врачка в Перник, без и двамата да подозират колко смущаващи информации могат да разберат там.

„Мисля, че тя му предсказа неговата смърт, или подсказа нещо такова, но какво точно му е казала, само той си е знаел. Те ме помолиха да чакам навън, но след това той беше много разстроен.“

Крика разказва още, че Боби винаги се е движел с бронирани автомобили и е ходел с охрана, което означава, че може би е имал нещо предвид. Казвал е, че всичко е наред, но видимо нещата са изглеждали другояче. Нещо опредлено го е вълнувало. Нещо тревожно…

На 5 януари 2010 г. Боби Цанков е убит в центъра на София, отивайки на среща с адвоката си. Кантората се намира в сграда на булевард „Стамболийски“, в чийто безистен е станало убийството. Нападателите са избягали в посока към църквата „Св. Неделя“ и досега не са разкрити.

На същото място – при пернишката врачка, Митьо Крика веднъж се засякъл и с покойния астролог Иван Станчев, малко преди самият той да почине.

Любопитен е фактът, че Иван е астролог, но явно когато се е разболял тежко, е започнал да търси и други, алтернативни методи и отговори за себе си и живота си.

„Да, бях забравил за това. Иван беше страхотен човек с голямо сърце!…“, припомня си Крика.

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 30 януари 2014 г.