Боби с ужасна тайна в София Ден и Нощ еп. 459, 460, 461 от 03, 04, 05.04.2018

Седмица на разбулените тайни предстои в следващите епизоди на рилиати сериала „София – Ден и Нощ” от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA. Повечето от приятелите в квартирата са сигурни, че знаят почти всичко за техния хазяин Боби. Истината обаче се оказва съвсем различна. Новодошлият Христо – най-близкият приятел на Боби от миналото – става повод да се разкрие дълго пазена тайна, за която никой не подозира. Провокиран от останалите съквартиранти, Боби не издържа и прави признание пред всички. Приятелите са потресени от разказа и веднага променят отношението си към Христо. Какво е ужасяващото събитие, което свързва Боби и Христо толкова неразривно? И по какъв начин то е променило изцяло живота и на двамата?

От известно време нищо не е същото и за още двама от героите на риалити сериала. Това са Джулия и Марио. След инцидента с чаровния барман, когато той частично загуби паметта си, съдбата подложи на изпит техните отношения. Проблемите, свързани с лечението на Марио продължават да тестват смелостта, жертвоготовността и границите на достойнството на неговата любима. Нервите й са опънати буквално на ръба на психически срив. Джулия няма друг избор и решава да опита нещо, което може би е пълна лудост. Дали ще успее да помогне на Марио да види истината или връзката им окончателно ще се разпадне? Ситуацията между двамата никога не е била по-критична, а залогът за любовта им – по-страшен и висок.

Каквото и да става, истината винаги ни застига, а дълбоките тайни никога не остават скрити за дълго. За изненада на приятелите обаче точно Коко е готов да инвестира в истината. Още повече, че той е твърдо решен да я превърне в доходоносен бизнес. Най-забавният съквартирант се сдобива с действащ детектор на лъжата, с който предизвиква фурор в квартирата. Кой ще се осмели да се подложи на детектора и много ли са хората, способни да понесат истината? Защото тя невинаги е толкова чиста и никога не е съвсем проста. Смели въпроси и шокиращи отговори ни очакват, придружени с куп изненади, вълнения и разочарования.

Гледайте “София – Ден и Нощ“ – тази седмица от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от сериала онлайн

4 април – Шокова терапия за амнезията на Марио

Джулия ще предприеме рискована стъпка в опита си да извади Марио от летаргията, в която е попаднал. След консултация с психиатър барманката решава да подложи приятеля си на стрес, връщайки го към травмиращи събития от неговото минало с надеждата да му възвърне паметта. Дали обаче ефектът ще бъде положителен?

Коко пък ще разсмее приятелите с поредната си идея за бизнес, която ще стане повод за много забавни ситуации в квартирата. Какво ли е намислил този път веселият съквартирант?

Калина също ще бъде изправена пред труден избор между близките си и кариерата. Как ще постъпи в тази ситуация?

(информацията се допълва)

Коментари (0)

Публикувано в на 3 април 2018 г.