Боби от дует „Авеню“ тръгва по своя собствен път – „Някога“ с онлайн видео и снимки

Боби от дует „Авеню“ тръгва по своя собствен път – „Някога“


Боби Иванчев от „Авеню” с нов проект

„Някога” е заглавието на новият проект на Боби Иванчев, дуетната половинка от култовите „Авеню”. Брит звучене, меланхоличен саунд и дълбок текст са определящи за песента, чиито записи са реализирани малко преди Нова година в студиото на „Vitality Music”. В последствие „Някога” става част от „Антологията” на „Авеню”, с която двамата музиканти (Боби и Заки) зарадваха многобройните си фенове в края на 2009.

„19 days”е оригиналното заглавие на песента по музика на Дейвид Елиът Джонсън от Pigfactory Music, чиито каталог у нас се представя от „Vitality Music Publishing”. Зад оригиналното звучене на парчето на български език стои името на Гери Турийска.

Някога” ще е в ефира на радиостанциите от началото на месец юли. Песента ще може да бъде свалена безплатно  в интернет сайта www.vitalitymusic.com, но само от хора в бранша. Услугата за свободен download и директен достъп до каталозите представлявани и управлявани от „Vitality Music”, се предлага за специализирани ползватели от средата на месец юни.

Радио и телевизионните журналисти, продуценти, водещи на предавания, музикални редактори, креативни директори на рекламни агенции и други лица, заети със специализираното използване на музика, имат правото на директен достъп до над 1200 български заглавия и 500 000 хиляди чуждестранни звукозаписи от всички музикални стилове.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 юли 2010 г.