БНТ се хвалят, че ги теглят в Замунда с онлайн видео и снимки

БНТ се хвалят, че ги теглят в Замунда

 „Под прикритие” – най-гледаният БГ сериал в Интернет, изтъкват от БНТ

Сериалът „Под прикритие” е най-тегленият и гледан български телевизионен продукт в Интернет. Статистиката показа, че веднага след излъчването на епизодите в ефир, интернет потребителите правят над 50 000 посещения на официалната страница на сериала, където гледат отново и отново епизодите. В рамките на 2 часа след излъчването на епизод от сериала, феновете и блогъри от България и чужбина публикуват впечатленията си от серията в споделени пространства и сайтове.

Същевременно „Под прикритие” отчита най-много посещения в сайтовете на VBOX7 и Youtube, Facebook и е сериалът с най-много тегления в сайтове за споделяне на видео като zamunda.net и arenabg.com, хвалят се от БНТ. Сумарно сериалът е теглен и постван от над 200 000 души веднага след излъчването си в ефир.

Интересен е фактът, че от телевизията – майка се хвалят със сваляния на сериала във видео порталите. Остава отворен въпросът по какъв начин БНТ печели от тези сваляния. Надали от реклама. А може би няма нужда от печалба, когато заплащането на продукции в БНТ става и с данъците на гражданите?

Коментари (1)

Публикувано в на 24 януари 2012 г.