БНТ разкрива тайните на „Под прикритие“ сезон 4

Звездите от „Под прикритие” 90 минути на живо в ефира на БНТ1

Специално за лайфа у нас пристига турският актьор Мехмет Юлай

Звездите от най-гледания български сериал „Под прикритие” се събират, дни преди премиерата на четвъртия сезон, на живо в ефира на БНТ1. В 90-минутно живо предаване героите на хитовата поредица ще се срещнат със зрителите и феновете, за да повдигнат завесата на продължението на сериала.

Точно в 21 часа на 16 януари /четвъртък/ водещите Добрина Чешмеджиева и Георги Любенов ще посрещнат по червения килим филмовите герои – Мартин, Попов, Джаро, Иво, Куката, както и новите попълнения – Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и Йоана Темелкова.

Специално за лайфа от Германия пристига и актьорът Мехмет Юлай, който влиза в ролята на наркотрафиканта Фарук в новия сезон. Топмафиотът, който ще работи с Джаро, живее в къща за милиони на брега на Босфора. Затова и част от кадрите са заснети в баровския квартал на Истанбул – Бешикташ.

Първият епизод от новия сезон на „Под прикритие” ще бъде излъчен на 19 януари от 20:45 часа само по БНТ1. Финалът на трети сезон остави без отговор много въпроси и  буквално взриви социалните мрежи от догадки и предположения.

Спиращите дъха каскади и екшън сцени в четвъртия сезон са заснети с най-модерна  техника – високоскоростна камера, която снима на каданс, go pro, въздушни и подводни камери.

„Под прикритие“ е най-мащабната телевизионна филмова продукция в 55-годишната история на БНТ. В една силно конкурентна среда сериалът се превърна в хит за аудиторията, сравним само с този на „На всеки километър“. /46 епизода на „Под прикритие“ срещу 26 на „На всеки километър“/. Когато улиците опустяват при излъчване, а сега се взривява интернет пространството. Четвъртият сезон на „Под прикритие“ вдига летвата по начин, който изцяло отговаря на очакванията на една

световна аудитория, за което ни задължава дистрибуцията на сериала в близо 70 държави“, каза програмният директор на БНТ1 Севда Шишманова.

„Очакванията за четвърти сезон са големи и съм сигурен, че сме ги оправдали. „Под прикритие” се развива всеки сезон, така ще бъде и в четвъртия. Интересното са новите лица, които ще допринесат много за развитието на сюжета, както и изцяло променената стилистика и мащабност, която зрителите ще видят още с първи епизод.” – уточни Димитър Митовски, продуцент и режисьор на сериала.

Първите три сезона на „Под прикритие” записаха невероятен успех не само сред българската, но и сред международната публика. Последното признание, което сериалът получи, бе абсолютният триумф на наградите „Jameson Златна Бленда”, къдете взе 7 статуетки. Едно от отличията е и в най-престижната категория „Най-добър сериал на годината“, единодушно признат от публика, жури, журналисти, блогъри и киномани.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 януари 2014 г.