БНТ пие от виното на смъртта – ще оцелее ли? – „Без багаж“

Разходката в джунглата на Амазония продължава само в „Без Багаж” по БНТ

Тази неделя, от 14:30ч. разходката в джунглата на Амазония ще продължи в поредния епизод на приключенското реалити предаване„Без Багаж”.

На всяка крачка дебне опасност. Ако не си с местен водач нямаш много шансове в света на дивите зверове, милионите жужащи насекоми и змиите, скрити в листата и по клоните. Задължителните атрибути за джунглата са: гумени ботуши с натъпкани вътре панталони, пръчка поне метър дълга, с която да раздвижваш растителността пред себе си и да плашиш малките и средни хищници, мазила против комари – изключително важно за предпазване от малария, и, разбира се – вода!

Зрителите на БНТ ще чуят и видят внушителния разказ на местния индианец за това как 90% от лекарствата се произвеждат от суровина, която Амазония крие в зеленото си тайнство. Лодката на екипа ще стигне до скрито сред джунглата селище, където зрителите ще се срещнат и с истински шаман!

Ритуалът за пречистване и изгонване на лоши енергии ще започне съвсем невинно. Но какво ще разкрие мистериозната церемония? Ще се наложи ли водещите Биляна, Деси и Валери да пият от виното на смъртта или както го наричат местните Аяхуаска,  зрителите ще разберат само тази неделя, в предаването „Без Багаж”, в ефира на БНТ.

На снимката: Водещият Валери Белчински с папагала Алфредо в лодж на Амазонка (папагалите от породата Ара-Макао са изключително интелигентни създания)

Видео запис ще откриете тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 август 2011 г.