БНТ няма мъжки предавания, давят я в сперма


Млекопроизводителите изливат мляко, Росен това има

Известният със скандалните си прояви лидер на Партията на българските мъже Росен Марков ще протестира в четвъртък (31 март) пред БНТ, bTV и Нова ТВ.

„Смятам, че е крайно време в националния ефир да има предавания, които да се занимават с проблемите на българските мъже. Това е чиста проба дискриминация. „, каза пред BLife Марков.

В знак на протест Марков ще връчи жалби в деловодствата, а след това ще излее сперма пред входа на трите телевизии.

„Всеки протестира както може и с каквото има. Ето, млекопроизводителите разливаха мляко. Понеже аз съм председател на Партията на българските мъже ще излея сперма, нашата партия разполага с това!“, горещи се Росен Марков.

Преди време Росен Марков влезе по бельо и с кръст в ръка по време на заседание на Общинския съвет във Варна. През 2009г. пък се самозапали пред БНТ.

За Бабин ден ексцентричният варненец почерпи с маркова ракия и цветя пред родилния дом във Варна и призова „Да превърнем АГ болниците в индийско родилно!“, визирайки демографския срив в страната ни. За целта Марков предлага „МАРКОВа“ ракия от магарешки тръни, която според него гарантира „потентност и зачеване“.

Инфо: BLife

Същият издига и паметник на фалоса – ето какво обясни в „На инат“ дни преди Коледа:

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2011 г.