Блуба Лу си поиграха на лаптопа – роди се изкуство! (+покана)


Блуба Лу представят новия си проект БЛУБАБОКС в Комикс клуб, Варна!

БЛУБА ЛУ, едни от най-ярките представители на българския музикален авангард, ще представят новия си проект БЛУБАБОКС на 5-ти ноември в Комикс клуб, Варна.

След като прекарват цяло десетилетие в студио и на сцена в компанията на големи групи и оркестри, Димитър Паскалев и Константин Кацарски решават да поемат малко въздух, забавлявайки се с лаптопите си. Така създават БЛУБАБОКС – едно впечатляващо аудио-визуално и светлинно шоу.

Подкрепен от известните в цял свят български диджеи KINK и COOH, Константин (КОКА) започва да ремиксира парчетата на Блуба Лу в техно-хаус версии. Димитър, който по професия е архитект и по душа художник, се захваща с визуалната страна на проекта. Минималистични, черно-бели визии, съчетани с ефектно монохромно осветление, ултрамодерен звук с привкус от албумите “MOOGaMOOD”, „World Melancholy”, „Re:Verb”, „Quadrotopia”.

БЛУБАБОКС е новата мода!

Повече инфо:

www.youtube.com/blubabox

Ще подгряват  I LIKE MY SYNTHESIZER:

Иво Стоядинов (I Like My Synthesizer) e продуцент и ремиксер, член на групите Babyface Clan, Imbeciles & The Poison Umbrella, екс Phuture Shock. Издавал е за лейбълите Only Lovers Left Alive, Coincidence Recods, и е работил с артисти като DJ Grant Dell, DJ Nathalie, Jenny Bellstar. Като музикант е свирил в едни от най-престижните зали и клубове на Острова: Brixton Academy, Carlington Appolo Manchester, Madame Jo’Jo’s, Purple Turtle и други.

Като ценител на винила Иво се стреми да пуска плочи в повечето от сетовете си. Напоследък ремиксира disco, electro & house.

Повече инфо:

www.myspace.com/ilikemysynthesizer

Ден: 5-ти ноември, петък

Място: Комикс клуб

Начало: 23.00

Вход до полунощ – 4 лв., след това – 6 лв.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2010 г.