Блокбъстъри с Кевин Костнър по bTV Cinema

Октомври започва със седмица на Кевин Костнър по bTV Cinema

Първата седмица на октомври по bTV Cinema ще бъде посветена на един от най-касовите актьори и продуценти в Холивуд – световният секс-символ Кевин Костнър. Зрителите ще гледат блокбъстърите, „Месия на бъдещето”, „Бодигард”, „Писмо в бутилка” и „Съвършен свят”.

Седмицата на Кевин Костнър по bTV Cinema стартира на 2 октомври от 21:00 часа с пост-акалиптичния трилър под режисурата на любимия актьор –  „Месия на бъдещето”. През 2013 година светът е унищожен след война, властва анархия… В Америка оцелялото население живее в малки схлупени села. Всички са тормозени от военизираната група на Холнистите, която рекетира мнозинството оцелели, но превърнати в бедняци. Кевин Костнър играе ролята на Гордън Кранц – самотник, обикалящ из бившите Щати. Той е преследван от военната група и търси убежище в близко селце. Заради облеклото си на пощальон е провъзгласен за месия от местното население. Задачата на Гордън се оказва доста тежка – той трябва да възстанови човешката цивилизация и да пробуди духа на революцията.

В сряда, 3 октомври, зрителите на bTV Cinema ще гледат  Кевин Костнър и Уитни Хюстън – звездите в завладяващата романтична драма „Бодигард”, превърнала се в световен блокбастър. Когато красивата и известна певица Рейчъл Марон (Уитни Хюстън) започва да получава смъртни заплахи, тя наема Франк Фармър (Кевин Костнър), най-добрият бодигард. Преследван от неуспеха си да спре куршума, убил предишния му клиент, Фармър не се спира пред нищо и никой да предпази новата си клиентка – докато не наруши единственото правило на своята професия – да не се влюбва в клиентите си. Филмът има номинация за Оскар за най-добра песен – „I will always love you” на Уитни Хюстън.

На 6 октомври от 17:30 часа bTV Cinema ще излъчи романтичната драма с участието на Кевин Костнър „Писмо в бутилка”. Вдовецът Гарет Блейк се занимава със строене на яхти. Да подреди живота си отново за него обаче съвсем не е лесна работа. Но така е преди в неговото селце в Северна Каролина да се появи Тереза Осбърн. Тереза – самотна разведена майка, работеща като журналист, разпознава в Гарет автора на писмо, което намира в бутилка, изхвърлена на плажа Кейп Код. Писмото е написано тъй прочувствено, че тя се трогва.

Финал на филмовият маратон с Кевин Костнър по bTV Cinema ще постави криминалната драма „Съвършен свят” на 7 октомври от 21:00 часа.  Кевин Костнър и Клинт Истууд са звездите в тази вълнуваща, дълбоко емоционална история. Сюжетът проследява съдбата на избягал затворник, младо момче без баща, взето от затворника за заложник, и непреклонен агент от ФБР, който преследва беглеца.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 октомври 2012 г.