Близу/Мтел спира канали със спорт – ARD, ZDF, RAI

От 15.08.2017 г. ще се извърши замяна на следните канали:

TV Slovenja, RTP International, Rai 1, Rai 2, Rai 3, France 2, ZDF, ARD, TVE с канали:

RTL 2, VOX, Mediaset, TGCom24, UA|TV, HMTV, Euronews French.

Причината за промяната е недостигане до ново споразумение с доставчика на телевизионно съдържание и заместване с канали със стойностно и атрактивно съдържание.

Извиняваме се за причиненото неудобство! – пишат от Близу и допълват:

Надяваме се, че новите канали ще задоволят всеки вкус, ето и малко повече информация за тях:

RTL 2 – RTL II представлява уникална телевизионна програма излъчваща популярни сериали, документални филми, телевизионни реалности, сапунени сериали, новини и репортажи. Характеризира се като модерен канал показващ широк спектър от привлекателно съдържание.

VOX – VOX е канал за обществен интерес и развлечения, който се отличава с изключителни герои, най-добро забавление. Допълва се от игрални и документални филми за историята, социалните теми и музиката. Особено популярна сред женската аудитория.

Mediaset – Mediaset Italia е международният телевизионен канал, който предлага най-доброто от програмното съдържание на своите основни национални телевизионни канали (Canale 5, Italia 1 и Rete 4). Каналът е насочен към италианците, живеещи по целия свят, както и към хората, които обичат Италия, нейната култура и красота. Програмният график предлага италианско програмиране, включително драматични серии, комедии, новинарски и развлекателни предавания.

TGCom24 – TGCOM24 е италиански телевизионен канал, който предлага новини, актуални събития, спортни бюлетини и много други. Той осигурява непрекъснат поток от информация, осигуряващ 24-часово покритие на големите разкази в Италия и по света. TGCOM24 е на живо от 8:30 до 00:30 часа с допълнителни бюлетини за нови новини през нощта.

UA|TV – UA|TV е канал, даващ пълна и точна информация за Украйна, за текущите събития в политиката и икономиката, за историята и културата, традициите на украинския народ. Предаванията на UA | TV са на руски и украински езици. Всички телевизионни програми са придружени от субтитри на английски език.

HMTV – HMTV е първият в България денонощен развлекателно-познавателен филмов канал на руски език с възможност за ползване на български субтитри. HMTV представя нови филми и съвременна класика от игралното кино, създадени от водещи световни кинематографи. Каналът е насочен към най-широката аудитория: всеки телевизионен зрител, независимо от възрастта, пола и вкусовите си пристрастия, ще намери там любими програми.

Euronews French – Euronews е новинарски канал, който предлага актуално и различно новинарско съдържание за 12 страни в Европа на различни езици. В тази версия, каналът излъчва на френски език.

Екипът на Мтел Ви пожелава приятно гледане!

Коментари (1)

Публикувано в на 12 август 2017 г.