Близу ТВ излъчва PlayExpo – събитие за зрелищни игри!

Blizoo TV излъчва ексклузивно PlayExpo 2013

Най-големият кабелен оператор в България ще излъчи ексклузивно за абонатите си двата дни от PlayExpo 2013

Първото по рода си гейм събитие в България ще бъде излъчено екслузивно в програмата на Blizoo TV. Абонатите на цифрова и аналогова телевизия от Blizoo ще могат да проследят общо 20 часа от двата дни на събитието. На 6 април програмата ще започне в 09:00 с материали, свързани с подготовката на самото събитие. В 10:00 е първото включване на живо от Зимен дворец на спорта в София с официално откриване на PlayExpo 2013. Програмата ще продължи до 19:00 с преки включвания от турнирите, Cosplay Star и други състезания от залата. През двата дни ще има дневници на най-интересното, интервюта с участници и гости, трейлъри и информационни предавания.

Blizoo TV се излъчва в мрежата на кабелния оператор на територията на цялата страна и покрива над 400 000 домакинства в 40 града. С потенциална аудитория от над 1 200 000 зрители, PlayExpo застава в челната позиция на най-успените събития организирани в България.

За PlayExpo:

PlayExpo 2013 се организира от MMC Consult Ltd. в гр. София под формата на Expo – събитие, фокусирано върху съвременните и традиционните видове игри, и свързаната с тях индустрия. За първи път в България ще се проведе събитие, покриващо изцяло тази тематика.

За Blizoo:

Blizoo е кабелният оператор с най-голямо пазарно присъствие в България и Македония. Компанията предлага аналогова и цифрова кабелна телевизия, интернет и телефония. Blizoo оперира в повечето градове в България и Македония с абонатна база от над 470 000 абоната и 30% пазарен дял.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2013 г.