Близу пуска bTV Action, промени в програмната схема!

bTV Action – отново достъпен за всички абонати на кабелните оператори!

Уважаеми зрители, абонати на кабелния оператор Blizoo,

bTV има удоволствието да ви съобщи, че достъпът на Blizoo до сигнала на bTV Action е възстановен! На ваше разположение в мрежата на оператора отново са и каналите bTV HD, bTV Action HD и RING.BG HD.

„Радваме се, че положителната развръзка на преговорите с оператора не беше забавена и идва точно преди най-дългоочакваното спортно събитие – финала на Шампионска лига в събота, 25 май! Коментарното студио на bTV Action с Краси Минев започва в 20.30 ч. Притежателите на 3D телевизори ще могат да се насладят на уникалното футболно преживяване по неповторим начин – чрез канала bTV Action 3D в мрежата на Blizoo, който ще бъде пуснат специално за мача.“ – уведомяват от телевизията.

Позиция на Близу:

bTV медиа груп и blizoo постигнаха споразумение

Програмата на bTV Action, която ще излъчи финала на Шампоинска лига, ще бъде възстановена за клиентите на blizoo от 23.05.2013. bTV Медиа Груп и един от водещите кабелни оператори за България – blizoo, имат удоволствието да съобщят, че са постигнали споразумение относно възстановяването на сигнала на 4 програми от семейството на bTV.

 От 23.05.2013 bTV Action, Ring ще бъдат достъпни в базовия пакет на Blizoo. Клиентите на HD пакети ще имат възможността да гледат bTV Action HD, както и Ring HD и bTV HD.

“Основната идея на blizoo е да предостави най-качественото съдържание на своите клиенти. Подновеното партньорство с bTV Медиа Груп позволява да излъчваме едни от най-гледаните канали в HD качество, което затвърдява позицията ни на предпочитан оператор за HD телевизияв България. Щастливи сме, че постигнахме дългосрочно споразумение с еднакво удовлетворяващи условия както за нас, така и за bTV Медиа Груп.”, каза Бернт Андерсън, CEO на blizoo Media and Broadband.Всички програми на bTV са върнати в програмната схема на Близу на следните позиции:

5 bTV Action SD

156 bTV Action 3D (на мястото на Food). След финала на ШЛ, Food се връща.
157 bTV HD (на мястото на Fashion HD; Fashion HD ще се върне другата седмица)
158 Discovery HD
159 Animal Planet HD
160 Eurosport SD
161 Ring BG HD (нова позиция)
162 Еurosport 2 SD
163 Nova Premier League HD
164 bTV Action HD (ESPN HD спира в цяла Европа от 1 юни така или иначе)
165 Eurosport HD

Притежателите на CAM модули трябва да извършат пресканиране, защото в действие е пусната нова честота, където също се излъчват цифрови канали!

Коментари (0)

Публикувано в на 24 май 2013 г.