Близо 1300 пожелаха да видят U2 с FM+, победителите са ясни!

РАДИО FM+ ИЗПРАЩА ДВАМА БЪЛГАРИ ЗА СРЕЩА С U2 В МИЛАНО!

Двама слушатели на Радио FM+ спечелиха последните два билета за концерта на U2 в Милано на 8 юли. Това обявиха днес от сутрешното шоу “Kofein!” по Радио FM+. Водещите Тони и Сашо изтеглиха печелившия Георги Менев, който ще заведе съпругата си на звездния концерт.

“Много български фенове пожелаха да видят любимата си банда U2 на живо. След като се разбра, че турнено им “3600 Tour” няма да мине през страната ни, ние от Радио FM+ решихме, че трябва да сбъднем мечтата поне на двама от тях”, обясниха преди седмици от медията.

Сега, в края на музикалата промоция равносметката е ясна – близо 1300 участници, от които 250 финалисти и двама победители.

“U2 са една от емблематичните групи за нашето радио и слушателите ни дори и за момент не са се съмнявали, че ще пропуснем шанса да ги почетем подобаващо”, сподели програмният директор Надежда Радева и допълни:

„Доказахме, че най-добрата музика от 80-те години до днес ще бъде предпочитаната от слушателите и това лято. Благодаря на всички за участието, а на победителите желая едно незабравимо звездно лято с любимата група.

Скоро в ефира ни отново ще дойде време за големи награди, затова не спирайте да слушате Радио FM+”.

Музикалната кампания „Звездно лято” се провежда за четвърта поредна година. Миналото лято Радио FM+ изпрати до Лондон за мега-концерта по случай рождения ден на Нелсън Мандела двама слушатели.

През 2007г. пак двама летяха до Будапеща за концерта на Ролинг Стоунс, а в лятото на 2006г. целта бе Барселона за концерта на Джордж Майкъл.

U2 вече стартираха световното си турне „U2 360°“, в подкрепа на новия си албум „No Line on the Horizon“. Култовите ирландци изнесоха невиждано шоу пред препълнените трибуни на стадион „Ноу Камп“ в Барселона.

Над 90 хиляди фена се насладиха както на невероятните хитове на U2, така и на невижданата досега сцена, изградена специално за турнето и въртяща се постоянно, за да може групата да има непрекъснато близък контакт с публиката.

Концертът ще се запомни и със специалното посвещение на песента „Angel of Harlem“ на паметта на Краля на попа Майкъл Джексън, който почина на 25 юни.

Радио FM+ стана единственото музикално радио с две награди от Mediamixx 09 – за музикално предаване и за автореклама.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 юли 2009 г.